Exact integreert payroll in HRM- en finance-oplossingen

Redactie Baaz
Exact lanceert Exact Salaris Plus. Met deze nieuwe cloud-oplossing breidt Exact zijn producten voor het MKB uit met functionaliteiten voor salarisverwerking.

De cloud-oplossing Exact Salaris Plus is ontwikkeld in een strategische samenwerking tussen Exact en Loket.nl. Hierdoor kunnen klanten alle bedrijfsprocessen op het gebied van HR. Salarisverwerking, finance, ERP, CRM en BPM binnen één softwarepakket afhandelen.

Nadloze integratie

Phill Robinson, CEO van Exact: 'We hebben een stevige ambitie om de innovatie binnen onze oplossingen Exact Globe en Exact Synergy te versnellen. Als onderdeel van deze ambitie hebben we een strategische partnerovereenkomst gesloten met Loket.nl. Hierdoor kunnen we een cloud-oplossing bieden die salarisverwerking naadloos integreert met HR.'

Belangrijke stap in de payroll-markt

'Met deze introductie zetten we een hele belangrijke stap in de payroll-markt; we kunnen MKB-klanten nu voorzien van de meest complete bedrijfssoftware-oplossing die er in Nederland te vinden is. We zien mogelijkheden om een substantiële positie te verkrijgen in de payroll-markt in Nederland en de samenwerking met Loket.nl ondersteunt deze ambitie. HR Salaris Plus is een aanvulling op Exact Payroll Essentials, een onderdeel van de Exact Online-productfamilie voor kleine bedrijven en accountants', aldus Robinson.

afbeelding van Redactie Baaz

Redactie Baaz | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie