Esther Perel wordt extern adviseur bij Employee Experience platform Culture Amp

Esther Perel wordt extern adviseur bij Employee Experience platform Culture Amp

Redactie Baaz

Culture Amp, het toonaangevende platform voor employee experience is een samenwerking aangegaan met Esther Perel als externe adviseur. Esther Perel is gerenommeerd psychotherapeut, bestsellerauteur van de New York Times en eveneens spreekster op het gebied van arbeidsrelaties.

Relationele intelligentie, ooit beschouwd als een "soft skill" op de werkplek, wordt tegenwoordig gezien als essentieel voor leiderschap, behoud van personeel, betrokkenheid, winstgevendheid en algeheel zakelijk succes. Met Perel's strategische begeleiding zal Culture Amp researches aanscherpen, de richting waarin het Culture Amp platform zich ontwikkelt verder vormgeven, en waardevolle inzichten en ervaringen delen met klanten.
De benoeming van Perel als adviseur, versterkt de gezamenlijke toewijding aan het creëren van sterkere interpersoonlijke connecties op de werkplek en daarbuiten.

Didier Elzinga, medeoprichter en CEO van Culture Amp zegt over de samenwerking: "Culture Amp werkt wereldwijd nauw samen met duizenden leidinggevenden die worstelen met de vraag, hoe ze een cultuur kunnen creëren die tot topprestaties leidt. Wat we steeds weer constateren, is dat de relaties die we op de werkvloer met elkaar hebben, de kern van de problemen vormen want werk gaat nooit alleen over werk. Esther biedt zo'n scherp inzicht en wijsheid over dit onderwerp in onze gesprekken, dat leiders over de hele wereld zich tot haar wenden voor hulp. We zijn dan ook trots op een nog verdergaand niveau met Esther samen te werken, zowel voor productinnovatie als om meer van haar wijsheid te delen met leidinggevenden."

Moderne werknemers verhuizen met een ongekende frequentie van huis en baan”, aldus Esther Perel. “In de moderne wereld hebben velen van ons de banden verbroken met de regio's, communities en organisaties die ons een gevoel van identiteit en verbondenheid gaven. Als gevolg daarvan brengen we nu ongekende verwachtingen mee naar ons werk. Maar dat brengt ook een grote kans om van werk iets speciaals te maken. Vroeger gingen we naar het werk om 'de kost te verdienen'. Nu gaan we naar ons werk om 'iets te betekenen'.

"Ik ben vereerd om met Culture Amp samen te werken. Hun missie - het creëren van een betere werkwereld - is nog nooit zo belangrijk geweest. Ik hoop dat we samen zinvolle veranderingen teweeg kunnen brengen en gezondere relaties binnen organisaties kunnen bevorderen," aldus Perel.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie