Culture Amp lanceert People Analytics

Culture Amp lanceert People Analytics

Redactie Baaz

Culture Amp, 's werelds toonaangevende platform voor werknemerservaring, heeft haar nieuwe People Analytics product aangekondigd. Deze lancering volgt op de in maart jl. aangekondigde overname van het People Analytics-platform Orgnostic. 

People Analytics van Culture Amp integreert naadloos met bestaande platformen en ontsluit HR-data en andere data uit de organisatie, waarna deze omgezet kunnen worden in bruikbare inzichten die organisaties in staat stellen het volledige potentieel van hun mensen te benutten.

Culture Amp's People Analytics brengt data van HR, finance data en business systemen samen, waardoor managers een holistisch beeld krijgen van hun werknemers. Dit maakt datagedreven beslissingen mogelijk die kunnen worden omgezet in proactieve strategieën die prestaties optimaliseren en winstgevendheid stimuleren.

Real-time inzichten en intuïtieve dashboards stellen managers in staat om personeelsvraagstukken proactief aan te pakken, de employee experience te verbeteren en zakelijk succes te stimuleren. Dit is in lijn met de transformatie van HR naar datagestuurde strategieën.

Didier Elzinga, Co-founder en CEO van Culture Amp over de lancering van People Analytics: "In gesprekken met onze klanten realiseerden we ons dat we, om bedrijven echt te helpen veranderingen op grote schaal te stimuleren en leiders de tools te geven die ze nodig hebben om de strategie van hun organisatie te sturen, hen moeten helpen deze inzichten te verbinden met talloze andere databronnen. Met Culture Amp's People Analytics kunnen we klanten helpen om alle data te verbinden, ongeacht waar deze zich bevindt in de organisatie, en we kunnen die data combineren met onze people science om AI-ondersteunde inzichten en trends te voorspellen."

De belangrijkste voordelen van Culture Am’s People Analystics zijn: 

  • Verwijderen van Data Silos: People Analytics verbindt HR, finance en business data waardoor holistische inzichten ontstaan .
  • Maximaliseren van HR Tech: Optimaliseert workflows en het gebruik van bestaande tools, en creëert een centrale bron van informatie voor betrouwbare beslissingen.
  • Makkelijk inzichtelijke acties: Gebruikersvriendelijke dashboards en data stories maken complexe HR-data duidelijk inzichtelijk en zijn vervolgens beter om te zetten naar acties.
  • Real-Time & voorspellend: Organisaties krijgen directe toegang tot data en maken gebruik van machine learning voor inzichten in key metrics en trends.
  • Gekwantificeerde HR-impact: Biedt de mogelijkheid om de werknemerservaring direct te koppelen aan bedrijfsresultaten waarmee bedrijven inzicht krijgen in de financiële en operationele waarde van betrokken medewerkers.

Het volledige persbericht is hier te lezen. 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie