Eigen bedrijf starten? Kom naar het Online StartersEvent van de KvK
Online StartersEvent Kamer van Koophandel

Eigen bedrijf starten? Kom naar het Online StartersEvent van de KvK

Redactie Baaz

Droom jij van een eigen bedrijf? Maar heb je geen tijd om naar informatiebijeenkomsten en workshops over het starten van een bedrijf te gaan? Dan is het Online StartersEvent op 28 mei, georganiseerd door de Kamer van Koophandel, misschien wel iets voor jou.

Iedereen met plannen om een eigen bedrijf te beginnen kan deze dag vanaf een computer, tablet of smartphone deelnemen aan onder meer de webinars en online presentaties. Ook kom je via Google Hangout-sessies in contact met experts. Daarnaast is er de mogelijkheid om een 10-stappenplan  over het starten van een eigen bedrijf te bekijken.

Thema’s

De thema’s van de Hangouts en presentaties zijn: klanten vinden, netwerken en pitchen, social media, administratie, en belastingen en ondernemersplan. Startende ondernemers kunnen op vijf momenten van deze dag hun vragen stellen aan experts via de Hangouts. Deze live-videogesprekken worden op YouTube uitgezonden.

Het Online StartersEvent is gratis toegankelijk viakvk.nl/starten en duurt van 10.00 tot 22.00 uur. Vragen kunnen direct per telefoon, chat of Twitter aan experts van de KvK worden gesteld.

Kijk hier voor meer informatie over het evenement.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie