Een stretch tent voor zomerse evenementen

Een stretch tent voor zomerse evenementen

Redactie Baaz

Voor verschillende evenementen in de buitenlucht is het aan te raden om te zorgen voor beschutting. Je weet immers nooit zeker of het weer zal keren en of er regen valt dat het evenement zal kleuren. Een stretch tent biedt dan uitkomst, doordat je hiermee beschermd bent tegen weerelementen als regel of zelfs felle zonneschijn. Alle tenten zijn van hoogwaardige materialen gemaakt, waardoor deze voldoen aan hoge normen. Doordat het doek geheel waterdicht is, zal regen geen kans maken en kun je alsnog aangenaam buiten verblijven. Een stretch tent biedt uitkomt bij evenementen als tuinfeesten of zelfs recepties van bruiloften. Je kunt gebruik maken van deze innovatieve tenten als oplossing voor open terrassen, doordat een flexibele, doch elegante bescherming geboden wordt. Een uitstekende keuze wanneer je op zoek bent naar beschutting, maar toch heerlijk buiten wilt verblijven.

Hoogwaardige kwaliteit stretch tenten

Het moderne tentconcept voor stretch tenten kent een oorsprong in Afrika. Je beschikt over innovatieve tenten van Qtents, die zijn gemaakt van hightech stretchstof. De hoge kwaliteit aan materialen wordt gecombineerd met positieve kwaliteiten. Alle stretch tenten zijn namelijk optimaal beschermd tegen weersomstandigheden, doordat ze volledig UV- en windbestendig zijn en daarnaast nog eens 100% waterdicht. Geen enkele weersinvloeden maken kans, waardoor je verzekerd bent van een aangenaam verblijf binnen een beschutte overkapping. De stretchtenten zijn zowel aan de binnenkant als buitenkant geïmpregneerd met een speciale coating, met als doel om te voorkomen dat algen en schimmel zich aan het materiaal kan hechten. Een uitstekende oplossing voor het verzekeren van evenementen in de buitenlucht.

Duurzaam materiaal biedt optimale bescherming

Stretch tenten zijn duurzaam in gebruik doordat het materiaal van hoogwaardige kwaliteit is. De speciale topcoating voorkomt dat verkleuring optreedt of dat de tenten beschadigd raken. Je profiteert bovendien van een mooie uitstraling die ook langdurig behouden blijft, zelfs na intensief gebruik gedurende vele jaren in afwisselende seizoenen. De stretch tenten zijn jaar na jaar herbruikbaar en zijn voorzien van gepatenteerde High Frequency gelaste naden. Door de frisse uitstraling lenen deze tenten zich uitstekend voor uiteenlopende evenementen en profiteer je van een oplossing op maat. Ze zijn immers in verschillende formaten verkrijgbaar en tevens naar voorkeur te bestellen bij een toonaangevende fabrikant.  Voldoende opties om elk evenement te voorzien van stretch tenten van hoogwaardige kwaliteit, die optimaal beschutting bieden voor een aangenaam verblijf in de buitenlucht.

Stijlvolle oplossing biedt zekerheid

Met een stretch tent til je elk event naar een hoger niveau en maak je het mogelijk dat gasten optimaal beschut zijn tegen verschillende weersinvloeden als regen, zonneschijn en zelfs windvlagen. Stretch tenten zijn in verschillende standaardformaten verkrijgbaar en zijn vaak direct uit voorraad te leveren. Verschillende onderdelen kunnen door middel van koppelgoten eenvoudig aan elkaar worden verbonden, zonder dat hierdoor kieren ontstaan. Het geheel blijft waterdicht, waardoor je eindeloos flexibel tenten kunt aanpassen aan wisselende situaties. Met een stretch tent maak je elk evenement tot een waar succes en ben je verzekerd van een betrouwbare overkapping, die niets wegneemt van de feestelijkheden. Stijlvolle stretch tenten zijn de aangewezen oplossing om in te spelen op onvoorziene situaties bij evenementen, zoals tuinfeesten, bruiloften of festivals.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie