Een nieuw tijdperk van stedelijk vervoer: Sharp's KS1 en KS2 E-Steps

Een nieuw tijdperk van stedelijk vervoer: Sharp's KS1 en KS2 E-Steps

Redactie Baaz

In het hart van Europa's groene technologische vooruitgang heeft Sharp Consumer Electronics zijn nieuwste paradepaardjes in duurzame mobiliteit onthuld: de KS1 en KS2 e-steps. Deze innovaties vormen een naadloze combinatie van Sharp's eeuwenlange ervaring met een hedendaags design, die de essentie van moderne stedelijke mobiliteit vangen. Met de introductie van de E-steps heeft Sharp een nieuw hoofdstuk in stedelijk vervoer ingeluid.

Design en specificaties

De immer groeiende populariteit van e-steps in stedelijke landschappen heeft technologiegigant Sharp ertoe bewogen om twee nieuwe modellen te introduceren: de KS1 AEUB en KS2 AEUB. Op het eerste gezicht wordt je direct aangetrokken door hun strakke en verfijnde esthetiek. De diepzwarte tint gecombineerd met een minimalistisch ontwerp straalt een zekere elegantie en moderniteit uit die perfect past in het hedendaagse straatbeeld.

Wat het gewicht betreft, zit je met deze modellen helemaal goed. Met een gewicht variërend tussen 14,5 kg en 18,8 kg bieden ze een uitstekend evenwicht tussen draagbaarheid en stabiliteit. Of je nu van plan bent ze mee te nemen in het openbaar vervoer of gewoon een ritje door de stad wilt maken, deze e-steps zullen niet teleurstellen.

In de huidige tijd waarin technologie en connectiviteit van groot belang zijn, komt Sharp met een innovatieve touch: een geïntegreerde USB-oplaadpoort. Deze functie stelt gebruikers in staat om hun mobiele apparaten onderweg op te laden, wat bijzonder handig is voor die momenten waarop je batterij bijna leeg is.

Als we naar de prestaties kijken, wordt het duidelijk dat Sharp niet alleen aandacht heeft besteed aan het uiterlijk, maar ook aan de functionaliteit. De KS1 AEUB biedt een respectabel bereik van 25 km, meer dan genoeg voor de meeste dagelijkse ritten. Voor degenen die echter op zoek zijn naar een iets langere actieradius, is er de KS2 AEUB. Met een indrukwekkend bereik van 35 km op een volle lading ben je gegarandeerd van een zorgeloze rit, ongeacht je bestemming. de  de stad.

Technologie en veiligheid

De e-steps hebben een geavanceerde koppeling met de Sharp Life-app, waarmee gebruikers hun apparaat kunnen monitoren en besturen. Deze app dient niet alleen als dashboard maar ook als digitale sleutel, een stap voorwaarts in beveiliging en gemak. Bovendien ligt bij Sharp de nadruk sterk op milieubewustzijn. De e-steps hebben geen CO2-uitstoot, wat bijdraagt aan de vermindering van de ecologische voetafdruk van gebruikers. Veiligheid, altijd een topprioriteit, wordt gewaarborgd door functies zoals dubbele remmen en een speciale achterwielophanging. Daarnaast heeft Sharp zich gecommitteerd aan de strengste Europese normen en biedt het een uitgebreide after-sales service. 

In het streven naar innovatie en duurzaamheid, zet Sharp met deze e-steps een nieuwe standaard in stedelijke mobiliteit, terwijl ze bijdragen aan een groenere toekomst.

Beschikbaarheid en prijs

Wat betreft beschikbaarheid zijn de e-steps zowel online als in fysieke winkels te vinden. De KS1 is geprijsd op €499 en de KS2 op €629. Kijk voor meer informatie op www.sharpconsumer.nl.

Lees hem nu digitaal - BAAZ 3.2023

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie