Een nieuw bestuur en nieuwe locatie voor WTC Eindhoven

Een nieuw bestuur en nieuwe locatie voor WTC Eindhoven

Redactie Baaz
Het World Trade Center Eindhoven (WTCE) begeleidt bedrijven met internationale ambitie en helpt bij het professionaliseren van de export en import door contacten te leggen met potentiële zakenpartners via het wereldwijde netwerk van 325 kantoren in 90 landen.

Ervaren export coaches begeleiden ondernemers vanuit hun ondernemersvraag met maatwerk en praktijkgerichte oplossingen.

Via marktonderzoeken, landenanalyses, coaching, trainingen, zakelijke partnersearch, evenementen en handelsmissies worden ondernemers ondersteund op hun weg naar het internationale groeimodel.

In nauwe samenwerking met lokale en regionale ondernemersverenigingen en overheden, regionale en internationale kennispartners, waaronder de tien overige WTC’s in Nederland en het World Trade Centers Association netwerk, levert WTC Eindhoven de informatie en het netwerk dat nodig is om ondernemersdoelen te bereiken.

Met de opening van een kantoor in de nabijheid van Eindhoven Airport verstevigt WTCE haar positie om het MKB in Brainport te ondersteunen.

WTCE en Eindhoven Airport versterken de onderlinge band om gezamenlijk een springplank te bieden aan het regionale bedrijfsleven met ambities om internationaal de vleugels uit te slaan.

Met een nieuw bestuur verstevigt WTCE haar positie om het MKB in Brainport te ondersteunen bij het internationaal zakendoen en zal WTCE nog meer een verbindende factor zijn voor internationale bedrijven in Zuidoost-Nederland.

Nieuw bestuur voor World Trade Center Eindhoven:

  • Lars van der Hoorn - voorzitter
  • Tiny Sanders - vice-voorzitter
  • Aloys Putmans - secretaris
  • Roel Hellemons - bestuurslid
  • Marc Fitters - bestuurslid

WTCE dankt de scheidede bestuursleden Willy van de Kerkhof - voorzitter, Gerard van Keulen en Peter vos voor de vele jaren waarin zij WTCE hebben geleid.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie