Economische Huawei - laptops

Economische Huawei - laptops

Redactie Baaz

In de Mobile Computing World maakt Huawei golven met de MateBook X Pro en eren Magicbook. Huawei heeft onlangs de budgetvriendelijke Honor Magicbook onthuld. Deze laptop is een budgetoptie die niet de mateBook X Pro's nauwelijks bezinkers heeft. Het heeft echter een webcam die normaal in het midden wordt geplaatst. Het heeft een Intel Core i5-8250U-processoroptie, 8 GB geheugen en een 256 GB SSD. Het wordt geleverd met NVIDIA GeForce MX150 -graphics.

Huawei Matebook 13 AMD R7

De Huawei Matebook 13 is een AMD-aangedreven economische Laptop met een 13,3-inch Fullview-display. De beeldverhouding is 3: 2, waardoor het groter is dan 16: 9. Het biedt ook een display met hoge resolutie met 195 PPI en een beeldverhouding van 3: 2. Voor multimedia -doeleinden heeft de Huawei Matebook 13 een HD -webcam en een 720p -webcam.

De processor, de Ryzen 5 3500U, heeft een structurele breedte van 12 nanometer, kan tegelijkertijd tot acht threads verwerken en loopt op 2.100 tot 3.700 MHz. Het heeft 8 GB LPDDR4 -geheugen dat loopt op 2.400 MHz. Dit is veel sneller dan Intel Model RAM.

Het Matebook 13 AMD R7 is de beste keuze als je een budgetvriendelijke laptop nodig hebt voor werk of spelen. Iet komt wel met een USB -adapter. Daarnaast heeft de AMD Picasso -chipset een voordeel in creatieve software zoals Photoshop en Illustrator.

Huawei Matebook D15 AMD R5

Als je op zoek bent naar een betaalbare laptop, dan is de Huawei Matebook D15 AMD R5 degene voor jou. Deze machine wordt geleverd met een PCIe SSD en tot 512 GB geheugen. Het beschikt ook over een dun bezelontwerp en een hoge scherm-tot-lichaamsverhouding. Vanwege de geweldige batterijcapaciteit kan je gemakkelijk maximaal negen uur werken zonder de laptop op te laden.

De CPU van de Huawei MateBook D15 is een AMD Ryzen 5 3500U, die in staat is om 123% meer prestaties te hebben dan zijn voorgangers. Het heeft ook twee modi voor gebruikers om uit te kiezen: gebalanceerde modus voor dagelijkse taken en prestatiemodus voor intensieve applicaties. Het koelsysteem van de Huawei Matebook D15 is effectief en handhaaft een hoge luchtstroom met behoud van een laag geluidsniveau. De laptop heeft een SSD van 256 GB, dus het is geen ruimte meer.

Het ontwerp van de laptop is vergelijkbaar met dat van de MacBook, met een grijze aluminium behuizing en afgerond toetsenbord. verder is het een van de mooiste midrange -laptops die beschikbaar zijn.

De Huawei Matebook D15 is ook een multimedia -krachtpatser. De AMD Ryzen -processor voedt maximaal vier cores en heeft een snelheid van 1,2 GHz. De processor gaat vergezeld van een groot, helder display. Deze laptop wordt geleverd met een vingerafdruklezer ingebouwd in de aan / uit -knop. De vingerafdruklezer werkt goed met Windows Hallo gezichtsherkenning. Je kan dit apparaat ook gebruiken om verbinding te maken met de Huawei Mateview en de Huawei MateBook D 15 -tablet.

De Matebook D 15 weegt 1,63 kilogram en is 16,9 mm dik. Het heeft een volledige HD -resolutie en een beeldverhouding van 16: 9. Het scherm is helder en knapperig en heeft een scherm-tot-lichaamsverhouding van 87%. De vingerafdruklezer is verborgen in de aan/uit -knop, terwijl het polssteungebied onaangeroerd blijft.

Huawei Matebook D15 i5

De Huawei Matebook D15 is een I5 -economische laptop die wordt geleverd met een 512 GB SSD en 8 GB RAM. Het ontwerp is gestroomlijnd, dun en licht, en het heeft een uitstekende draagbaarheidsscore. De levensduur van de batterij is solide, met het apparaat dat tot 10 uur browsen duurt. Het heeft ook een compacte USB-C-oplader, waardoor het gemakkelijk is om het apparaat overal op te laden.

Naast de i5-processor wordt de Huawei Matebook D15 ook geleverd met een volledige HDMI-poort en 3 USB-A-poorten. Het wordt ook geleverd met een hoofdtelefoonaansluiting. De laptop is ook goed uitgerust met een 15,6-inch IPS Huawei Fullview-display met een full-HD resolutie en 16: 9 beeldverhouding.

De Huawei Matebook D15 heeft een "één" superapparaat dat een telefoon en een laptop kan worden. Hiermee kan je bestanden van jouw telefoon naar de laptop en vice versa slepen en neerzetten, en je kan zelfs video-oproepen maken en ontvangen. Het Huawei Matebook wordt ook geleverd met een 65W USB-C-oplader. Beide laptops ondersteunen snel opladen en gegevensoverdrachten.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie