Huawei Bekijk GT 3 Pro Review

Huawei Bekijk GT 3 Pro Review

Redactie Baaz

De Huawei Watch GT 3 Pro is een fitnesstracker met verschillende nieuwe functies. Onder deze zijn het TrueSeen 5.0+ algoritme en het PPG 5.0 -systeem. Met deze nieuwe technologie kan het horloge tot vier keer zoveel gegevens verwerken dan zijn voorgangers. Dit helpt om signaalverlies te verminderen terwijl de pols beweegt. Bovendien is het horloge ook waterbestendig. Bovendien maakt het horlogesontwerp het geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Functies

De kleinere versie van de Huawei Watch GT 3 Pro is opvallend en het keramische model is ideaal voor daintier polsen. Beide modellen hebben lederen riemen, evenals metaal en fluoroelastomeer. Het scherm is een van de beste in de smartwatch -categorie, op 1,32 inch. Huawei heeft ook de software verbeterd om het gebruiksvriendelijker te maken. Bovendien gebruiken de twee horloges hetzelfde HarmonyOS -besturingssysteem.

Een andere functie die de GT3 Pro biedt, is een ingebouwde ECG-sensormodule. Met de ECG-sensorkodule kunnen gebruikers 30 seconden metingen van hun hartslag uitvoeren. Dit helpt hen om ventriculaire en atriumfibrillatie te detecteren en biedt zelfs voortijdige atriale en ventriculaire beatherinneringen. Met een waterdicht ontwerp en Tuseen 5.0+ data monitoring is de GT3 Pro een geweldige keuze voor iedereen die een gezondheidstracker wil.

De Huawei Watch GT 3 Pro heeft een batterijduur van twee weken, met een standaardbatterij van 14 dagen. Als u het apparaat echter zwaar gebruikt, duurt dit horloge acht dagen. De toegenomen levensduur van de batterij is ook indrukwekkend, waarbij het titaniummodel een langere levensduur van de batterij biedt. Huawei beweert ook dat het horloge in bepaalde landen arteriële stijfheid en ECG kan detecteren. De waterbestendigheidsclassificatie is 5ATM, wat goed nieuws is voor zwemliefhebbers. De 32 GB opslag kan worden gebruikt voor lokale muziek.

De Huawei Watch GT3 Pro kan rechtstreeks worden gekocht vanaf de Huaweis -website, evenals via een aantal geselecteerde retailpartners.

Ontwerp

Het ontwerp van de Huawei Watch GT 3 Pro is een van de grootste hits onder Huawei smartwatches. Dit horloge heeft hetzelfde ontwerp als de eerdere modellen van het bedrijf. Voor degenen die onderweg tekst moeten lezen, is het rechthoekige scherm meer geschikt. De resolutie van de schermen is 336 x 480 en de band zelf is vrij omvangrijk.

Een andere opmerkelijke verandering is het ontwerp. De nieuwe Huawei Watch GT 3 Pro heeft een volledig-keramisch ontwerp. Het keramische materiaal is huidvriendelijk en heeft een hoog verlaging. Het is ook warm en voelt mooi aan tegen de huid.

Degenen die op kantoor stijlvol willen zijn, kunnen voor het keramische model gaan. De keramische versie van het horloge is ook verkrijgbaar in een witte lederen band. Dit horloge komt met een garantie van twee jaar.

De Huawei Watch GT 3 Pro heeft een verbeterde fitness -tracking -functieset. Het maakt gebruik van het Huaweis Truseen 5.0+ sensorplatform met extra diodes en lichten om de hartslag, bloedzuurstofverzadiging en andere metrieken te meten. Het heeft ook een thermometer voor het bewaken van de huidtemperatuur. De Huawei Watch GT 3 Pro heeft een aantal andere nuttige functies.

Naast zijn waterweerstand is de nieuwe Huawei Watch GT 3 Pro ook waterdicht. Het heeft meer dan 200 onderwaterdruktests doorgegeven en voldoet aan de EN 13319 engineeringstandaard. Het kan ook tot 30 meter water weerstaan. Voor degenen die avontuurlijker zijn, heeft het horloge een IP68 -rating, wat betekent dat het veilig is om onder water te gebruiken. Als u echter van plan bent om het in het water te nemen, moet u ook de andere functies bekijken.

Sensoren

De sensoren op de Huawei kijken naar GT 3 Pro zijn indrukwekkend. Met een TrueSeen 5.0+ algoritme dat gegevens van de Wearable verzamelt, is het in staat om vier keer meer verwerkingskracht dan zijn voorgangers. Hierdoor kan het meer gegevens vastleggen en signaalverlies verminderen wanneer de pols beweegt. Dit maakt het een uitstekende keuze voor fitnessliefhebbers. Hier zijn enkele van de beste kenmerken van de Huawei Watch GT 3 Pro.

Het eerste dat moet worden opgemerkt, is het ontwerp. De Huawei Watch GT 3 Pro is gemaakt van een keramische behuizing en wordt geleverd met een gouden geschulpte afschuining rond de rand. Het gezicht is afgerond en heeft een PPI -dichtheid van 326, vergelijkbaar met de Apple Watch GT 2 Pro. Het horloge is beschikbaar in drie kleuren: Black, Gray en Titanium Trade. Het horloge heeft een titanium link armband en siliconenpolsband.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie