Huawei GT3 Pro

Huawei GT3 Pro

Redactie Baaz

De Huawei GT3 Pro wordt geleverd met ECG-sensormodule die ECG-metingen met één leads en realtime analyse kan uitvoeren. Het kan ook sinusritme, atriale fibrillatie en voortijdige atriale en ventriculaire beatherinneringen detecteren. Het bevat ook een batterijback -up van maximaal twee dagen. Afgezien van deze functies, is het compatibel met iOS- en Android -besturingssystemen. Deze functie is gunstig voor degenen die aan apneu lijden.

Waterweerstand

Waterweerstand op Huawei GT3 Pro is indrukwekkend. Het nieuwe horloge is IP68 gecertificeerd voor stof- en waterweerstand en kan tot vijf-a-meter diepten overleven. Een directeur uit Huawei bevestigde dat het horloge meer dan 200 waterdichte tests had ondergaan. Bovendien zal de Huawei GT3 Pro worden uitgerust met EN13319-duikstandaard, waardoor het in staat is om vrij te duiken op een diepte van 30 meter.

Een andere nieuwe functie op de Huawei GT3 Pro is de ECG -sensormodule. Met deze functie kunt u uw hartslag in realtime meten en kan het omstandigheden zoals atriumfibrillatie en arteriële stijfheid detecteren. Huawei maakt ook een titaniumversie van de GT3 Pro.

De waterweerstand op Huawei GT3 Pro is verhoogd met 30%, dus het kan de gebruiker nu vergezellen voor maximaal 30 meter onder water. Bovendien voldoet het nieuwe horloge aan de EN13319-standaard en ondersteunt hij ook vrije duiken tot 30 meter diep. De levensduur van de batterij zou maximaal 14 dagen zijn, en het horloge zal worden gemaakt van titaniumlegering en keramiek. Het wordt een geweldige metgezel als je onderweg bent en je telefoon niet van je pols wilt halen.

Batterijduur

De batterijduur van de Huawei GT3 Pro is indrukwekkend. Het grotere model kan maximaal twee weken duren. De apparaten opbouwen van kwaliteit en operationele concept zijn uitstekend, dankzij de 3D -krooninteractie. De gebruikersinterface is intuïtief en de software, HarmonyOS, is gemakkelijk te gebruiken. Hier zijn enkele van de belangrijkste kenmerken. Dit apparaat is een goede keuze voor degenen die verbonden willen blijven.

De Huawei Watch 3 Pro biedt een batterijduur van bijna drie dagen. Het horloge kan worden opgeladen door een standaard USB -poort of een inductieve oplader. De Huawei Watch 3 Pro kan ook worden uitgevoerd in een energiebesparende modus, die Wi-Fi, mobiele gegevens en sommige apps uitschakelt, maar onderhoudt gezondheidsoproepen en inkomende oproepen. In de standaardmodus duurde de batterij ongeveer zes uur en wordt uitgebreid tot 25 uur in beperkte modus.

De prijs van de Huawei GT3 Pro is extreem concurrerend. Het apparaat wordt ook geleverd met een gratis SmartBuds Pro Wireless -luidspreker.

Apneu trainingsmodus

De apneu -trainingsmodus op Huawei GT 3 Pro registreert gegevens over uw ademhalingspatronen, hartslag en diafragma -contractie. Het horloge kan u ook helpen uw duikvaardigheden te verbeteren. De duiktimer kan u helpen uw duiken in detail te volgen en u zelfs een duikwaarschuwingsherinnering te geven. Naast het opnemen van uw ademhalingsgegevens, kunt u de tijd, lengte en hartslag vastleggen.

Afgezien van slaap- en bloedzuurstofbewaking, wordt de Huawei -horloge GT 3 Pro ook geleverd met zorgmodus op grote hoogte. Het detecteert de hoogte en meet automatisch bloedzuurstofverzadiging. Het identificeert niveaus op basis van reactierisico's op hoge hoogte en biedt wetenschappelijke suggesties voor betere ademhaling en lichaamsbeweging. De Huawei GT 3 Pro ondersteunt ook de detectie van de huid en lichaamstemperatuur. Deze functie is een geweldige aanvulling op deze smartwatch.

De apneu -trainingsmodus op Huawei GT 3 Pro kan uw ademhalingspatronen controleren en gepersonaliseerde aanbevelingen geven om uw slaapkwaliteit te verbeteren.

Prijs

Zal de Huawei GT3 Pro beschikbaar zijn in drie varianten: plastic armband, 46-millimeter case en saffierglazen deksel. De prijs van elke variant varieert afhankelijk van de grootte van het horloge. De eerste variant is beschikbaar en heeft een resolutie van 466 x 466 pixels. De tweede variant biedt een 1,43-inch AMOLED-display en een saffierglazen deksel. In termen van prestaties is de GT3 Pro een waardige concurrent.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie