ECE reikt startende ondernemers een helpende hand toe

ECE reikt startende ondernemers een helpende hand toe

Redactie Baaz

Het Erasmus Centre for Entrepreneurship (ECE) biedt startende (student)-ondernemers de mogelijkheid om binnen 100 dagen een succesvolle start met hun bedrijf te maken. De Startup Campus begint op 11 oktober. De Startup Campus biedt ondernemers een volledige traject aan om hun bedrijfsidee in de praktijk te laten uitkomen. Naast werkruimte in de Startup Campus op het Marconiplein in Rotterdam zullen de deelnemers gedurende 100 dagen diverse trainingen, coaching en advies krijgen van experts uit het bedrijfsleven en ondernemers. Als afsluiting van het programma worden de startende ondernemers geïntroduceerd bij particuliere investeerders.

De Startup Campus biedt ondernemers een volledige traject aan om hun bedrijfsidee in de praktijk te laten uitkomen. Naast werkruimte in de Startup Campus op het Marconiplein in Rotterdam zullen de deelnemers gedurende 100 dagen diverse trainingen, coaching en advies krijgen van experts uit het bedrijfsleven en ondernemers. Als afsluiting van het programma worden de startende ondernemers geïntroduceerd bij particuliere investeerders.

Binnen het Get Started programma wordt samengewerkt met DNAMO, YES! Delft en Creative Factory. De inschrijving voor het Get Started programma sluit op 1 oktober aanstaande. De kosten zijn 450 euro voor studenten en 750 euro voor niet-studenten.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie