EasyPark Group benoemd tot één van Europa's snelst groeiende bedrijven

EasyPark Group benoemd tot één van Europa's snelst groeiende bedrijven

Redactie Baaz

De Financial Times en Statista hebben EasyPark Group erkend als een van de snelstgroeiende bedrijven in Europa. EasyPark Group, een van de wereldleiders in mobiel betaald parkeren, heeft over vijf jaar een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 60 procent genoteerd, wat hen op de lijst van snelst groeiende bedrijven van Europa plaatst.

Sinds de oprichting in 2001 heeft EasyPark Group het parkeren voor miljoenen gebruikers makkelijker gemaakt. Tegenwoordig heeft EasyPark als missie om steden leefbaarder te maken en automobilisten te helpen bij het besparen van tijd en geld door parkeer- en oplaadbeheer. Het stelt bedrijven, parkeerexploitanten, vastgoedeigenaren en steden in staat om administratieve, plannings- en datagestuurde beslissingen te nemen. In 2022 nam het bedrijf een strategische stap door de overname van PARK NOW Group, waarmee het o.a. uitbreidde naar de Noord-Amerikaanse markt. Het bedrijf is actief in meer dan 4.000 steden verspreid over 20 landen. EasyPark Group staat op de 679e plaats op de lijst van Europa's snelst groeiende bedrijven van 2024 van de Financial Times en Statista.

"EasyPark Group staat aan het begin van een boeiende fase van expansie, en we zijn blij dat onze behaalde successen tot nu toe worden erkend. Met meer dan een decennium van aanhoudende hoge groei in dubbele cijfers, streven we ernaar dit momentum vast te houden terwijl we onze diensten uitbreiden en onze aanwezigheid wereldwijd vergroten. Met onze visie om steden leefbaarder te maken, dragen we bij aan een verbetering van de kwaliteit van leven door te investeren in een beter ruimtegebruik via onze productinnovaties en data-inzichten. In 2024 streven we ernaar de groei voort te zetten en richten we ons op het vergroten van onze impact en het grijpen van nieuwe kansen wereldwijd," aldus Cameron Clayton, CEO van EasyPark Group.

De FT1000 - Europa's snelstgroeiende bedrijven 2024 is een ranglijst van 1.000 bedrijven in Europa die tussen 2019 en 2022 een hoge groeisnelheid in inkomsten hebben bereikt. Bekijk hier de volledige lijst.

 

Ook interessant:

Lees hier: Belastingaangifte doen als zzp’er: let op deze veranderingen.

Lees hier: De echte waarde van functionele werkkleding: meer dan alleen bescherming

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie