Devoteam tilt hybride werken naar hoger niveau met nieuw kantoor

Devoteam tilt hybride werken naar hoger niveau met nieuw kantoor

Redactie Baaz

Devoteam opent op 6 juli officieel de deuren van haar splinternieuwe kantoor in Amsterdam Nieuw-West.Het IT-consultancy bedrijf is de nieuwste inwoner van ‘hightech area’ van Amsterdam.

Devoteam, toonaangevend IT consultancy bedrijf op het gebied van cloud, data, platformtechnologieën en bedrijfstransformatie, opent op 6 juli officieel de deuren van haar splinternieuwe kantoor in Amsterdam Nieuw-West. Het nieuwe pand bevindt zich te midden van technologiepartners en de regio wordt verwacht de komende jaren uit te groeien tot de 'hightech area' van Amsterdam. Met dit nieuwe kantoor tilt Devoteam het hybride werken naar een hoger niveau en biedt het bedrijf een unieke werkomgeving die speciaal ontworpen is om te voldoen aan de wensen van hun medewerkers.

Geen traditionele 9-tot-5-mentaliteit   

Het nieuwe kantoor is ontstaan vanuit de visie dat een aantrekkelijke werkomgeving essentieel is om de verbinding met medewerkers te behouden en de bedrijfscultuur te versterken. Het wordt beschouwd als een ontmoetingsplaats en thuishaven, waar de traditionele 9-tot-5-mentaliteit volledig wordt losgelaten. Hoewel het nog steeds mogelijk is om volledige werkdagen op kantoor door te brengen, zijn er ook flexibele zones waarin medewerkers kunnen komen en gaan op basis van hun schema en behoeften. Dit maakt dat het nieuwe pand perfect de cultuur van Devoteam weerspiegelt, die gebaseerd is op vertrouwen en impact.

Voor iedereen een plek

Het kantoor in Nieuw-West is met oog voor detail ontworpen, met zorgvuldig gekozen kleurenschema's en vormgeving om medewerkers van optimale werkplekken te voorzien. Ook biedt het nieuwe pand een verscheidenheid aan werkomgevingen die aansluiten bij verschillende behoeften. Er zijn rustige ruimtes beschikbaar voor optimale concentratie en samenwerkingsgebieden voor teams. Omdat Devoteam inclusiviteit hoog in het vaandel heeft staan, is er tevens een speciale gesloten multi-purpose ruimte ingericht voor moederschap, meditatie en religieuze doeleinden. En voor de broodnodige ontspanning is er een gameruimte aanwezig.

“Wij zijn ontzettend trots om ons nieuwe kantoor in Amsterdam Nieuw-West te openen. Het is een prachtige locatie waar we ons dichtbij onze partners bevinden,” zegt Martijn van Veen, Managing Director bij Devoteam Nederland. “Als IT-consultancy bedrijf zijn onze medewerkers vaak onderweg of bij klanten, en sommigen geven ook de voorkeur aan thuiswerken. Desalniettemin vinden we het erg belangrijk om een inspirerende thuishaven te bieden, gemaakt voor multidisciplinair samenwerken. Dit nieuwe kantoor sluit perfect aan bij onze organisatiecultuur, waar altijd en voor iedereen een plek is en ons tech DNA centraal staat.”

 

LEES OOK: Hoe controleer je dat werknemers op afstand de regels naleven?

LEES OOK: De voordelen van het huren van een kantoorruimte

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie