De voordelen van het huren van een kantoorruimte

De voordelen van het huren van een kantoorruimte

Redactie Baaz

Ben je al tijden druk bezig met het realiseren van groei binnen jouw bedrijf? En ben je nu op het punt gekomen dat je zelfs overweegt om een nieuwe, misschien grotere kantoorruimte te huren? Een goed plan. Zeker wanneer de opdrachten binnen blijven stromen en je meer ruimte wilt bieden aan je personeel. Misschien begon je ooit als zelfstandig ondernemer, maar nu zie je meer mogelijkheden.

Een geschikte kantoorruimte biedt veel voordelen. Maar ook dan zijn er verschillende opties. Zo kun je een ruimte kopen, maar je kunt deze ook huren. De meeste ondernemers geven hier de voorkeur aan. Maar waarom? Wat zijn de voordelen van het huren van een kantoorruimte? 

Beter bereikbaar zijn 

Het is niet vanzelfsprekend dat klanten en potentiële medewerkers jouw locatie goed kunnen vinden. Wanneer je kantoor in een klein dorpje is gevestigd, is de kans klein dat ze hier ooit geweest zijn. Bovendien nodigt het klanten ook niet zo snel uit om langs te komen. Het grootste voordeel van een kantoor huren in Amsterdam of een van de andere grote steden is dan ook dat je beter bereikbaar bent. Dit zorgt wellicht ook voor meer naamsbekendheid. Als jouw naam duidelijk zichtbaar is vanaf een grote weg, zorgt dit er onbewust voor dat mensen jouw merk beter gaan herkennen. Zich deze naam zullen herinneren als ze van jouw diensten of producten gebruik willen maken. Hoe meer jouw merknaam bekend is, hoe groter het vertrouwen zal zijn. 

Er zijn verschillende mooie locaties in de hoofdstad te vinden die geschikt zijn voor de ideale kantoorruimte. Bijvoorbeeld de verschillende kantoorruimtes in Tower Ten, de nieuwste uitbreiding van het World Trade Center Amsterdam. Het is gelegen op de Zuidas en tevens een zeer geliefde omgeving waar bedrijven zich graag vestigen. Het is bovendien een zeer centrale plek in Amsterdam met talloze mogelijkheden voor een nieuw kantoor.

De juiste balans tussen werk en privé 

Als ondernemer is het natuurlijk ook mogelijk om vanuit huis te werken. Helaas betekent dit ook dat de scheidingslijn tussen werk en privé heel dun is. Soms zelfs niet bestaand. Je kunt de deur simpelweg niet achter je dichttrekken. Je wordt constant herinnerd aan het werk. Bovendien is er ook veel afleiding. Zeker als je naast je werk ook nog een gezin hebt. Een afgesloten ruimte is een optie, maar ook dan zul je nog veel geluiden horen. Misschien zelfs gestoord worden door de rest van je gezin. Een nieuwe kantoorruimte biedt dan dé oplossing om productiever te werk te gaan en tegelijkertijd de juiste balans tussen werk en privé te vinden. 

Professionele uitstraling 

Als ondernemer heb je vast ook weleens afspraken met zakenrelaties. Natuurlijk zou je dan een locatie in de omgeving uit kunnen zoeken, maar het is toch een stuk professioneler als je mensen kunt ontvangen in jouw eigen kantoorruimte in Rotterdam. Zo geniet je van een professionelere uitstraling. 

zie ook:

Het vinden van jouw droomhuis

Huis kopen?

en op WINMAG Pro:

Econic verandert naam in evoyo

Hoe je een Draagbaar Thuisbioscoopsysteem Bouwt

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie