Deskbookers krijgt grote investering voor Europese groei
Deskbookers krijgt grote investering voor Europese groei

Deskbookers krijgt grote investering voor Europese groei

Redactie Baaz

Als zelfstandige wil je niet continu thuis aan je bureau zitten te werken, en misschien heb je hier de ruimte ook niet voor. Een eigen werkplek is dan prettig, en die kun je vinden via Deskbookers, die een investering van 1,5 miljoen euro heeft gekregen voor haar Europese groei.

Met Deskbookers kun je vergaderruimtes en werkplekken in Europa vinden en reserveren. Alle ruimtes kun je per uur reserveren op basis van real-time beschikbaarheid. Heb je zelf een werkplek, dan kun je een ruimte toevoegen aan het platform en alle boekingen beheren via een uitgebreid boekingssysteem. Momenteel kun je vooral ruimtes in Nederland, België en Duitsland vinden, maar het platform groeit snel. Onder meer T-Mobile en Uber zijn klanten van het reserveringsplatform. Het Duitse Point Nine Capital en diverse Nederlandse investeerders vonden deze groei een reden om te investeren.

Onderscheidend

'De snelle groei van Deskbookers en het ambitieuze team, maakt het platform onderscheidend van de concurrentie. Dit was voor ons een directe aanleiding om te investeren', vertelt Mathias Ockenfels, investeerder bij Point Nine Capital, over zijn reden om te investeren. 'We zijn ervan overtuigd dat het team van Deskbookers de drive en expertise heeft om te groeien in nieuwe markten wereldwijd.' Deskbookers heeft in ieder geval goede plannen met de investering van 1,5 miljoen euro. Zo wil het platform begin 2016 doorgroeien naar vijf landen, waaronder het Verenigd Koninkrijk, en wil het haar mobiele applicatie en reserveringsplatform voor vergaderlocaties doorontwikkelen.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie