De wrede waarheid: Real Estate is een mislukkingsfabriek

De wrede waarheid: Real Estate is een mislukkingsfabriek

Redactie Baaz

De vastgoedindustrie is erop ingesteld dat agents falen - een harde realiteit die veteraan Fred Wilson wil veranderen. Met bijna 90% van de nieuwe agents die het bedrijf binnen 5 jaar verlaten nadat ze financieel ondersteboven zijn geraakt, biedt Wilsons revolutionaire aanpak in zijn boek “Real Estate Attraction, How To Do Business NOW In Real Estate Sales” een reddingslijn.

Terwijl de meeste agents werken vanuit een mindset van schaarste, beperkte kansen najagen en werken aan mogelijk toekomstig succes, leert Wilsons “nu-model” hen hoe ze vandaag geld kunnen verdienen. Zijn innovatieve Productiemodel® combineert een mentaliteit van overvloed met unieke ontdekkingstechnieken, waardoor agents kansen kunnen identificeren en benutten die ze anders zouden missen.

“Uiteindelijk gaat het er niet om dat je weet wat er gaat gebeuren of dat je alle antwoorden hebt,” zegt Wilson. “Het gaat erom dat je verantwoordelijkheid neemt voor de realiteit dat er vandaag kansen zijn en dat je de vaardigheid hebt om ze te laten zien.”

Wilson, een titaan in de sector met meer dan drie decennia ervaring en een ongeëvenaard gemiddelde van het sluiten van één transactie per week gedurende meer dan 30 jaar op rij, is in de unieke positie om agents uit het traditionele “toekomstmodel” te leiden dat hen vast laat zitten in besluiteloosheid en denken in schaarste.

De truc is om van capaciteit naar vermogen te gaan. En de realiteit is dat de meeste makelaars het eigenlijk verkeerd doen.

De praktische begeleiding van Wilson in “Real Estate Attraction” rust agents uit met de middelen om duurzame welvaart te genereren in elke marktconditie, in plaats van externe factoren de schuld te geven van hun gebrek aan succes.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie