De bedrijfstelefoon inzetten als visitekaartje

De bedrijfstelefoon inzetten als visitekaartje

Redactie Baaz
Smartphones zijn niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven. Maak eenvoudig van de bedrijfstoestellen visitekaartjes, door het bedrijfslogo op telefooncases te bedrukken. Bent u opzoek naar unieke telefoonhoesjes voor uw kantoormedewerkers, als relatiegeschenk of als een cadeau voor een van uw medewerkers? Ontwerpeencase kan aan al uw wensen voldoen. De cases van www.ontwerpeencase.nl bieden uitstekende bescherming zodat uw kostbare bedrijfstoestellen nog langer meegaan.

Veel telefoonhoesjes te ontwerpen

Voor ruim 100 smartphones (van o.a. AppleSamsung en Huawei) zijn er diverse hoesjes te ontwerpen. Er worden diverse cases aangeboden, waaronder: hardcases, softcases, portemonnee cases, full-print flipcovers, full-print wallet cases of de unieke houten cases. De cases zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit en worden bedrukt met het gekozen ontwerp. Daarnaast bieden de hoesjes uitstekende bescherming. 

Ontwerpeencase leert u graag kennen

Bij www.ontwerpeencase.nl kunt u als zakelijke klant terecht voor het bedrukken gepersonaliseerde telefooncases. Vanaf 10 stuks rekent Ontwerpeencase speciale tarieven, met een levertijd van gemiddeld 1 tot 2 werkdagen. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte via: www.ontwerpeencase.nl/zakelijk

Zij leren graag u wensen kennen en doen een passend aanbod, volledig afgestemd op uw wensen.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie