Daarom wilt u in house printing

Daarom wilt u in house printing

Redactie Baaz

Wanneer eenvoudig drukwerk als briefpapier en visitekaartjes in-house met de printer worden geproduceerd, levert dat een enorme besparing op drukwerkkosten op.

Met Oki Printing Solutions besparen op drukkosten
In veel investeringsvoorstellen voor printers wordt nadrukkelijk gekeken naar de Total Cost of Ownership (TCO). Alle printergerelateerde kosten in de totale afschrijvingsperiode worden daarin zorgvuldig meegenomen.
Dat lijkt logisch. Maar wordt zon berekening wel voor de juiste toepassingen gemaakt? Volgens Oki Printing Solutions meestal niet.
Zo kan het zinvol zijn om voor de tco-berekening eerst de verschillende toepassingen te herdefiniren. Zeker wanneer de toepassingen het gebruik van de printers- binnen verschillende afdelingen en budgetten vallen. Moderne printers kunnen immers steeds vaker ook moeiteloos briefpapier en professionele visitekaartjes printen.

Briefpapier
Wanneer er bijvoorbeeld wordt gekozen voor een Oki printer met flash geheugen, dan kunnen alle logos en zogenaamde templates permanent worden opgeslagen. Kiest de gebruiker vervolgens per printopdracht in het dialoogvenster de juiste template dan is het alsof er briefpapier in de printer ligt. Met slechts n papierbak kunnen zodoende lle formulieren zonodig met verschillende huisstijlen worden geprint. Dus geen papierwissels meer en ook geen duur voorraadbeheer van drukwerk, terwijl voortaan wijzigingen aan de huisstijl nog nauwelijks kosten met zich meebrengen.
Steeds vaker zijn printers bovendien voorzien van state-of-the-art software waarmee templates zoals visitekaartjes kinderlijk eenvoudig kunnen worden gemaakt. De papierleveranciers bieden inmiddels professionele papiersoorten waarop u de kaartjes zelf kunt produceren.

In house printing
Voor bedrijven die met standaard papiersoorten werken en geen genoegen meer nemen met de matige digital printing kwaliteit denken wij dat Oki met In house Printing een zeer voordelige en flexibele oplossing biedt. Bij nieuwe investeringsvoorstellen voor bedrijfsbrede toepassingen is de Oki In house Printing oplossing voor hen de volgende logische stap.

 


 

Oki Printing Solutions
Postbus 690
2130 AR Hoofddorp
Tel: 023 5563742

 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie