Cross Border E-commerce Event speciaal voor ondernemers met buitenlandambities
Reken op deskundige woorden van sprekers van Google, GHL Global Mail en Domino's Pizza

Cross Border E-commerce Event speciaal voor ondernemers met buitenlandambities

Redactie Baaz
Niet alleen fysieke bedrijven zijn geschikt voor de stap naar het buitenland, ook voor ondernemers online biedt de internationale markt veel kansen. Alles daarover hoor je op 5 september tijdens de eerste editie van het Cross Border E-commerce Event.

Als we de organisatie van het gloednieuwe event mogen geloven, zijn de online consumentenbestedingen in Europa vorig jaar met negentien procent gestegen. Dat biedt dus heel wat groeimogelijkheden voor ondernemers die internationaal willen uitbreiden met hun online bedrijf.

Internationaal netwerk

Het Cross Border E-commerce Event wil een bron van kennis en inspiratie bieden voor al deze ondernemers die internationaal willen groeien, van succesvolle start-ups tot grote, ervaren ondernemingen. Tijdens het event hebben zij toegang tot een internationaal netwerk van specialisten.

Masterclasses 

Centraal staan gastexperts die masterclasses geven op het event. Gerard Baal van Trandfer Latin Business Consultancy gaat bijvoorbeeld in op de vraag hoe je als webshopondernemer omzet kunt genereren op Latijns-Amerikaanse markten. Sander van Zutphen van Ecommerce Managers focust op het voor ondernemers zeer interessante Spanje en Anders Andersen van Net Departo gaat in op het opzetten van een strategie en de vaststelling van een budget.

Netwerkbarbeque

Verder kun je nog rekenen op de deskundige woorden van Aart Wallet van Fashionchick, sprekers van Google, GHL Global Mail en Domino's Pizza. Met aansluitende thematafels belooft het een interessante dag te worden die wordt afgesloten met een netwerkbarbecue.

Deelname

Meer informatie vind je op de website, waar je je ook kunt inschrijven voor het event dat in Bunnik plaats zal vinden. Tarieven voor deelname liggen tussen de 95 en 145 euro.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie