Covide geeft korting voor aanbrengen nieuwe klanten

Redactie Baaz
IT-dienstverlener Terrazur, leverancier van Covide Virtueel Kantoor, begint het nieuwe jaar met een bijzondere actie: elke bestaande klant, die een nieuwe aanbrengt, krijgt een jaar lang minimaal 10 procent korting op zijn maandelijkse factuur.

Is de nieuwe klant een grotere organisatie, met meer Covide-gebruikers, dan is de korting evenredig groter. Dus een twee keer grotere klant levert een korting van 20 procent op. Met n zeer grote nieuwe klant is dus zelfs een jaar lang gratis gebruik mogelijk.

Terrazur neemt dit initiatief, omdat alle voorbereidingen om verdere groei te realiseren inmiddels zijn afgerond, vertelt Willem Massier, directeur van Terrazur. "We hebben in 2007 enorm genvesteerd in de infrastructuur en kunnen daardoor nu honderden nieuwe gebruikers per week op ons online platform aansluiten."

Ook voor bedrijven is dit een goed moment om de SaaS-oplossing van Covide te overwegen, benadrukt Massier. "Onze e-werkplekken zijn een perfect antwoord op het fileprobleem, waarmee veel ondernemingen te kampen hebben. Bovendien biedt Covide veel extra mogelijkheden in de virtuele kantooromgeving, zoals gentegreerde CRM, VoIP en zoekmachine-optimalisatie in de eigen website. Door onze combinatie van CMS-CRM en Search Engine Optimization kunnen bedrijven ook hun marketing ingrijpend verbeteren."

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie