Opruimen en terugkijken

Meivakantie? 5 tips voor het verbeteren van je leven

Redactie Baaz
Nu het weer officieel lente is, is het een goed moment voor een grote schoonmaak en rust. Het zal jouw leven een stuk eenvoudiger maken, je voelt je beter en het overzicht komt terug. En tijdens de meivakantie heb je ongetwijfeld wat meer tijd.

Dit zijn de vijf tips van Inc. voor de lente waardoor jouw leven een flinke boost krijgt. Want ook opruimen helpt naar succes.

Vijf tips

Kijk eens goed naar je huidige agenda en verplichtingen. Zijn er afspraken die je kunt laten vervallen? Dat helpt bij het op orde brengen van je planning.

Succesvolle personen krijgen niet alles af in één dag, maar wel de belangrijkste taken. Om onrealistische verwachtingen achterwegen te laten, kun je de lange to-do-lists beter weggooien.

Met diensten als Facebook en YouTube binnen handbereik is tijdverspilling dichterbij dan ooit. Probeer dit te elimineren door regels in te lassen.

Denk ook eens aan je doelen op korte- en lange termijn. Doe je er alles aan om die te halen? Je kunt nu nog ingrijpen als dat niet het geval is.

Neem ook de tijd om te beseffen wat er tof en leuk is aan jouw leven. Je bent voortdurend op zoek naar verbetering. Haalde je voldoening uit de weg er naar toe?

afbeelding van Redactie Baaz

Redactie Baaz | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie