Weg met dat reguliere kerstpakket...

Geef je medewerkers een kookboek (en geef zo iets terug)

Redactie Baaz
Als het aan 'werkend Nederland' lag, zouden kaarsen, kerstservetten, het flesje wijn én de borreltoastjes uit het kerstpakket mogen verdwijnen.

Elk jaar is het weer een grote verrassing wat de personeelsafdelingen voor hun medewerkers uit de hoge hoed toveren. Maar het kan ook anders, bewijst Stichting FDBCK (spreek uit: feedback) die met elk verkocht exemplaar van het GOOD FOOD BOOK 40 schoolmaaltijden in Malawi kan bekostigen. 

Kookboek met chefkoks en foodbloggers

Dit is ook hoog nodig: mede door El Niño die over zuidelijk Afrika is getrokken, is de situatie nog extremer geworden. Mede door het goede werk van de stichting kunnen schoolkinderen gevoed worden en draagt elk verkocht boek zo op een substantiële manier bij. 

Dus voor elke HR-afdeling die in deze weken op zoek is naar een leuk geschenk waaraan 's Neerlands beste chefkoks en bekende foodbloggers belangeloos hun medewerking hebben verleend, check dan www.fdbck.nl. Los van het boek is ook het speciale 'aller-, aller-, allergoedste' boek in een kerstpakket te verkrijgen: www.fdbck.nl/kerstgeschenk.

good food

afbeelding van Redactie Baaz

Redactie Baaz | Redactie

Bekijk alle artikelen vanRedactie