Claudia Valencia leidt Portfolio Solutions bij Allianz Commercial

Claudia Valencia leidt Portfolio Solutions bij Allianz Commercial

Redactie Baaz
  • Claudia Valencia treedt op 8 januari 2024 in dienst bij Allianz Commercial in de nieuwe functie van Global Head of Portfolio Solutions. 
  • Zij zal zich richten op het mogelijk maken van groei in dit belangrijke segment en het aansturen van de wereldwijde strategie voor Panels, Facilities, MGA's en Bancassurance.

 

Allianz Commercial heeft Claudia Valencia benoemd tot Global Head of Portfolio Solutions. Zij treedt in dienst op 8 januari 2024. Claudia zal werkzaam zijn vanuit Londen en rapporteren aan Chief Underwriting Officer Shanil Williams en Global Head of Distribution Jeremy Sharpe. In deze nieuw gecreëerde rol zal zij Allianz Commercial's wereldwijde strategie voor Portfolio Solutions aansturen, inclusief Panels, Facilities, MGA's, Bancassurance en andere vormen van gedelegeerde bevoegdheden.

Shanil Williams benadrukt het belang van deze nieuwe rol: "De Commercial en Specialty markt blijft groeien op dit gebied en daarom is de tijd rijp om een samenhangende wereldwijde strategie te introduceren voor al onze activiteiten. Claudia heeft uitgebreide wereldwijde ervaring in zowel Underwriting als Distribution functies, en ik ben verheugd haar aan boord te hebben." .

Claudia komt van AIG waar ze in New York werkzaam was als Regional Head of Client and Broker Engagement voor Latijns-Amerika. Tijdens haar loopbaan heeft ze verschillende internationale functies bekleed als verzekeringstechnicus en marktleider bij AIG, Zurich en andere toonaangevende verzekeraars in Londen, Miami, New York en Colombia.  

Claudia Valecia

 

Ook interessant

Lees hier: DALL E 3 AI: OpenAi's vernieuwde uitvinding

Lees hier: SPIE en MCS intensiveren samenwerking op het gebied van Private LTE en 5G

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie