Celonis lanceert app om doorlooptijden in supply chains te verbeteren

Celonis lanceert app om doorlooptijden in supply chains te verbeteren

Redactie Baaz

Celonis lanceert hun nieuwe End-to-End Lead Times App. De app analyseert de volledige doorlooptijd om eindproducten in te kopen, te produceren en te distribueren. Daarnaast meet de app ook de impact van elk van deze processen op de end-to-end doorlooptijd én de mogelijke knelpunten die het proces kunnen vertragen.

Celonis

Met de Celonis End-to-End Lead Times App kunnen bedrijven:

  • De bewegingen en locaties volgen van alle processen die nodig zijn om een eindproduct te maken;
  • Het eindproduct met het laagste serviceniveau of met een te grote voorraad opsporen. Dit maakt een gerichte aanpak mogelijk om de doorlooptijd van begin tot eind te verbeteren;
  • Mogelijke hoofdoorzaken van knelpunten in doorlooptijden identificeren, zoals verouderde data die leiden tot langere doorlooptijden. Zo kunnen onmiddellijk passende maatregelen worden genomen ter verbetering van de doorlooptijden.

“Het vastleggen van de werkelijke doorlooptijd voor elk eindproduct wereldwijd is een uitdaging vanwege het aantal goederen dat moet worden gevolgd en het aantal locaties waar de goederen zich kunnen bevinden ", zegt Peter Budweiser, Supply Chain Product Lead bij Celonis. "Met de app maken bedrijven effectief gebruik van hun data en zo kunnen ze de doorlooptijd van goederen goed in kaart brengen. Ik vind het geweldig dat we bedrijven in staat stellen om hun cash conversion cycle te versnellen én er tegelijkertijd voor te zorgen dat ze de gewenste services zelfs kunnen overtreffen.”

De Celonis World Tour gaat van start op 23 mei en heeft tien stops in de VS, Europa en Japan. Celonis World Tour brengt Celonis’s klanten, prospects en partners bij elkaar. Meer informatie is hier te vinden.

Lees het volledig Engelstalige persbericht hier.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie