Budget energie neemt energiebespaarders over: belangrijke stap in helpen verduurzamen woningen

Budget energie neemt energiebespaarders over: belangrijke stap in helpen verduurzamen woningen

Redactie Baaz

Budget Energie kondigt de overname aan van Energiebespaarders, een online platform dat het verduurzamen van woningen goedkoper, efficiënter en eenvoudiger maakt. De overname is een belangrijke stap voor Budget Energie in het versnellen van de energietransitie voor al haar klanten en draagt bij aan de missie om de energietransitie betaalbaar en toegankelijk te maken voor iedereen in Nederland.

Het online platform van Energiebespaarders biedt ‘alles onder een dak’: van inzicht in bespaarmogelijkheden, persoonlijk advies, tot vrijblijvende offertes en installatie. Het platform werkt uitsluitend met gecertificeerde installatiepartners en blijft tot na de installatie het aanspreekpunt van de klant. Budget Energie neemt alle bedrijfsactiviteiten over, inclusief het personeel.

“Als je onze merken vergelijkt zie je dat we veel raakvlakken hebben en dat we in de kern hetzelfde willen bereiken: de energietransitie betaalbaar en toegankelijk maken voor iedereen in Nederland. Verduurzaming kan een complex proces zijn, maar met Energiebespaarders aan boord kunnen we dit vereenvoudigen voor onze klanten,” aldus Caroline Princen, CEO van Budget Thuis. “De echte Budget Thuis kenner herkent ook het ‘alles onder 1 dak’ concept dat beide bedrijven voeren. De match is dus goed en gezien onze ambities een logische stap voor Budget Thuis.”

Het merk Energiebespaarders zal behouden blijven, waarbij alle bedrijfsactiviteiten en dienstverlening onder deze vertrouwde naam zullen worden voortgezet.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie