Branding die blijft hangen: hoe bedrukte producten je merkidentiteit versterken

Branding die blijft hangen: hoe bedrukte producten je merkidentiteit versterken

Redactie Baaz

Je bent voor je bedrijf constant op zoek naar manieren om je merkidentiteit te versterken. Misschien wil je je graag constant willen onderscheiden van de concurrentie of je moet - mede door een nieuwe huisstijl - nog een stukje bekendheid krijgen in de markt. Maar hoe ga je nu het beste aan de slag met branding die blijft hangen. Het inzetten van producten met een bedrukking kan daar een slim middel voor zijn. Wat daar de grootste voordelen van zijn voor je eigen bedrijf, lees je hier.

Je zorgt voor een stukje kracht van herhaling door bedrukte producten in huis te halen

Eén ding is zeker, door te kiezen voor producten met een bedrukking zorg je meteen voor een stukje kracht van herhaling. Consumenten of zakenrelaties zien meteen het logo of die ene kenmerkende slogan waar het bedrijf bekend om staat, bijvoorbeeld als je kiest voor aanstekers bedrukken. En maak je gebruik van dezelfde kleuren die je bijvoorbeeld op de website, in het logo of op de gevel van de winkel terug laat komen? Dan kan kleur ook voor een stukje herkenning zorgen. Ga dus altijd op een erg slimme manier om met de bedrukking van de producten.

Altijd een handige back-up, bijvoorbeeld voor winacties, promoties op beurzen of als geschenk aan relaties

Op het moment dat je je wat meer verdiept in het aanbod producten die van een bedrukking kunnen worden voorzien, kom je er al snel achter dat daar enorm veel in mogelijk is. Denk daarbij aan luxe waterflessen bedrukken of handige kantoorartikelen. Hierdoor is er altijd wel een passend product te verkrijgen voor het moment waarop je de producten in wilt zetten. Misschien organiseer je graag een winactie op social media, je gebruikt het materiaal ter promotie op beurzen of je geeft het als geschenk aan je zakenrelaties.

Je kunt erg goed de huisstijl terug laten komen op de bedrukte producten

Het beste van alles, is dat je in een mum van tijd de huisstijl goed terug kunt laten komen op de producten. Het omwerpen van de bedrukte producten heb je in no-time online gedaan én de bestelling kun je snel op de deurmat verwachten. Weet je op dit moment al erg goed wat voor soort producten je het liefste wilt bedrukken voor je eigen bedrijf? Neem een kijkje in het aanbod van een online specialist en maak eenvoudig en snel een keuze die ook nog eens aansluit op het budget dat je vrij kunt maken.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie