Boost je zelfvertrouwen met deze 6 trucs voor zakenvrouwen!

Boost je zelfvertrouwen met deze 6 trucs voor zakenvrouwen!

Redactie Baaz

Als vrouw in het bedrijfsleven lijk je soms een achterstand op je mannelijke collega’s te hebben. Op dat soort momenten kun je wel wat extra zelfvertrouwen gebruiken zodat je wel het gewenste resultaat weet te behalen.

Zakelijk platform Inc. verzamelde zes manieren om de vrouw een boost aan zelfvertrouwen te geven, en die zien er zo uit.

Zo krijg je zelfvertrouwen

Doe eens een pose waarbij je je goed voelt, zoals de Wonder Woman-pose. Deze houding zorgt ervoor dat je testosteron toeneemt en stress afneemt.

Probeer ’s ochtends voor het werk naar de sportschool te gaan. Bewegen zorgt ervoor dat het stofje endorfine vrijkomt en dat geeft een positief gevoel.

Misschien heb je het niet door, maar lachen kan je gedrag veranderen. Volgens de wetenschap heeft lachen een brein-lichaamverbinding.

Het gezegde ‘oefening baart kunst’ is er niet voor niets. Door iedere dag een belangrijke presentatie voor te bereiden zul je goed voor de dag komen.

Naast het verbeteren van spieren en ruggengraat kan ook een goede houding bijdragen aan het verbeteren van het zelfvertrouwen.

De kleren en het kapsel waar jij je lekker bij voelt worden ook gelinkt aan het cognitieve proces. Door jezelf te kleden zoals een voorbeeld van je kopieer je zelfs het gedrag van die persoon.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie