Bizcuit: écht betalen vanuit jouw boekhouding

MKB
Redactie Baaz
Bizcuit, de innovatieve app voor ondernemers, heeft een vernieuwende kijk op betalen. Bizcuit maakt betalen en boekhouden makkelijker met een volledig geautomatiseerde betalingsflow.

Bizcuit

Bizcuit (‘biz kit’) is een app waarmee je het hele proces van factuur tot en met betaling automatiseert. Met Scan & Pay maak je een foto van een factuur. Deze wordt realtime automatisch herkend en kan direct betaald worden met je vingerafdruk. De factuur en de betaling staan automatisch klaar in je boekhoudpakket. Zo is je administratie altijd op orde.

Op je telefoon heb je één overzicht van al je bankrekeningen: Rabobank, ABN Amro, ING, Deutsche Bank en bunq, en binnenkort ook met de andere banken. De banktransacties worden daarnaast automatisch verwerkt in je administratie. Ook verkoopfacturen en bonnen komen met realtime Scan & Herken direct in je administratie terecht. Documenten worden gekoppeld aan je banktransacties en zijn door de volledige tekstherkenning snel terug te vinden. Bizcuit koppelt met boekhoudpakket Minox, en binnenkort ook met andere boekhoudpakketten.

Betalen vanuit je boekhouding

Met Bizcuit gaan banktransacties direct naar je boekhoudpakket. Ook kan je rechtstreeks vanuit je administratie betalen via de Bizcuit app. Selecteer de facturen die je wilt betalen in de boekhouding. In de app controleer je de betalingen. Swipe naar rechts voor goedkeuren, naar links voor afkeuren. Tot slot autoriseer je de betalingen met je vingerafdruk.

Betrouwbare beveiliging

Het Bizcuit platform biedt gebruikers de best mogelijke privacy- en beveiligingsmaatregelen. Bizcuit werkt hiervoor samen met toonaangevende partijen in de markt, welke ook ingezet worden door de overheid, banken en verzekeraars. Ook is Bizcuit voorbereid op de nieuwe Europese betaalwet PSD2.

afbeelding van Redactie Baaz

Redactie Baaz | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie