bezorgbedrijven kiezen BLITZ -scooters

bezorgbedrijven kiezen BLITZ -scooters

Redactie Baaz

De toekomst van BLITZ Motors ziet er veelbelovend uit. Het bedrijf heeft onlangs lokale partnerschappen gesloten met verschillende grote namen in de restaurant- en bezorgsector in de Benelux-landen, waaronder Domino's, Belchicken, Sushi Shop, MakiMaki en Pizza Hut.

Hoe het begon

Na een deel van zijn leven in de olie- en grondstoffenindustrie te hebben gewerkt, besloot Raphael Moszynski zich in te zetten voor schone en duurzame energie. Zijn plan om een nieuw bedrijf op te zetten, gespecialiseerd in duurzame mobiliteit, ontstond nadat hij geconfronteerd werd met het gecompliceerde wegverkeer in Israël. Raphael wordt echter al snel met zijn neus op de feiten gedrukt: het gebrek aan interesse in elektrische mobiliteit bij lokale fabrikanten. Daarom besluit hij te investeren in onderzoek en ontwikkeling en zelf fabrikant te worden. In 2012 lanceert hij zijn bedrijf BLITZ Motors in Israël.

blitz

Het succes van BLITZ Motors

BLITZ Motors biedt bedrijven een duurzame mobiliteitsoplossing met on-site service en software voor wagenparkbeheer, zodat klanten bijna 100% uptime hebben, wat essentieel is in de B2B-wereld.

Volgens de Belgische ondernemer is het succes van zijn bedrijf vooral te danken aan de betrouwbaarheid van de voertuigen en de innovatieve accutechnologie. De scooters zijn uitgerust met drie accu's van 7 kg die eenvoudig verwisseld kunnen worden. "Als er één leeg is, nemen de anderen het automatisch over. En als ze allemaal leeg zijn, verwissel je ze gewoon zoals batterijen in een afstandsbediening. Dit betekent dat je 24 uur per dag op dezelfde scooter kunt rijden," legt Raphael Moszynski uit.

Bovendien worden de scooters in realtime gemonitord. "Met de ingebouwde software kunnen we de staat van de accu's in de gaten houden en direct ingrijpen waar nodig. Dit verlengt de levensduur van de scooters," aldus Raphael. Verder hebben de scooters een geïntegreerde applicatie waarmee de snelheidslimiet ingesteld kan worden zodat ongelukken en snelheidsovertredingen voorkomen worden.

Rooskleurige toekomst

Voor Raphael, die van plan is om de grote steden in de Benelux te veroveren, kunnen elektrische scooters een grote bijdrage leveren aan stedelijke mobiliteit: "Ik wil bewijzen dat het mogelijk is om stedelijke mobiliteit milieuvriendelijker te maken." BLITZ- scooters kunnen tot 95% energie besparen en stellen bedrijven en particulieren in staat om kosten te reduceren, milieuvriendelijk en geluidloos te rijden en het aantal ongelukken te verminderen.

In de loop van 2022 heeft BLITZ Motors een indrukwekkende internationale groei doorgemaakt. Naast de introductie in de Benelux heeft het bedrijf strategische partnerschappen gesloten in Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk, en relaties opgebouwd met distributeurs en partners in Zuid-Afrika, de Verenigde Arabische Emiraten en Hawaï.

Voor meer informatie over BLITZ Motors: www.blitzmotors.com.

zie ook:

Getekend voor succes: Opel Astra wint Red Dot Award 2023

De succesvolle groei van Voordeelscooters in Twinkle 100

en op WINMAG Pro:

De voor- en nadelen van overclock CPU

Welke soort voertuigen wanneer laten keuren voor APK?

 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie