Betaalbaar presenteren met de oplossingen van wePresent

Betaalbaar presenteren met de oplossingen van wePresent

Redactie Baaz

Elke organisatie zal vroeg of laat te maken krijgen met communicatie op afstand en het geven van presentaties. Dan kun je maar beter zorgen dat je de goede oplossing in huis hebt. Leverancier van betaalbare en gemakkelijk te gebruiken oplossingen wePresent heeft precies dat wat jij nodig hebt.

WiPG-2000

Met de WiPG-2000 kunnen tot 64 gebruikers tegelijkertijd vanaf ieder apparaat, zoals een smartphone of tablet, draadloos presenteren op een 1080p HD-display naar keuze. Interessant is de multitouchfunctionaliteit die tot zes aanraakpunten tegelijkertijd aankan. Selecteren en annoteren gaat, zeker via touch, bijzonder snel en vloeiend. 

Annotaties kunnen eenvoudig worden opgeslagen, geëxporteerd en teruggehaald. Met de MirrorOp Presenter-app kun je screen mirroren vanaf ieder Android-model. Daarnaast kun je Powerpoint-, Excel-, Word-, PDF- en afbeeldingsbestanden of zelfs de beelden van je camera projecteren. Websites bezoek je met de ingebouwde browser. Wil je mirroren vanaf een iOS-apparaat, dan doet je dat simpelweg via Airplay. Ook indrukwekkend: de manier waarop de WiPG-2000 omgaat met gasten. Die hoeven geen ingewikkelde procedures te volgen om te kunnen presenteren. Iedere willekeurige USB-stick wordt in een seconde of tien uitgerust met een wePresent-token. Vervolgens hoef je de USB-stick alleen maar in een apparaat te steken, de token te openen en voilà: de presentatie kan beginnen. Er zijn diverse opties voor het integreren van de WiPG-2000 in je netwerk. Het systeem kan fungeren als een draadloos access point, maar je kunt de wifi ook uitschakelen en het apparaat benaderen via je eigen netwerk.

WiPG-1600

De WiPG-1600 kent in grote lijnen dezelfde functies als zijn grote broer, de WiPG-2000. Via integratie van het systeem in je netwerk kan iedereen gemakkelijk draadloos presenteren en samenwerken. Wat wePresent erg goed voor elkaar heeft, is dat het systeem OS-onafhankelijk is. Of je nu Windows, OSX, iOS of Android gebruikt, draadloze projecties zijn gewoon mogelijk. Tot aan 64 gebruikers kunnen tegelijkertijd verbonden worden met het systeem wat het natuurlijk uitermate geschikt maakt voor educatieve doeleinden of om mee samen te werken. Ook aan de interactiviteit is gedacht, want met wePresent kun je gewoon gebruik maken van touchscreens om bijvoorbeeld te annoteren. Gebruikers die de presentatie volgen op hun apparaat, kunnen in eigen tempo de presentatie volgen. Zo missen ze nooit belangrijke informatie als een Powerpoint te snel gaat. Interessant is ook de moderatorfunctie. Hiermee wordt één gebruiker toegewezen als leidinggevende aan de presentatie. Dat betekent dat diegene bepaalt welk apparaat op dat moment getoond
wordt op het scherm. Zo neemt iedere gebruiker actief deel aan de sessie.

Vijf redenen om voor wePresent te kiezen

Betaalbaar
Voor de oplossingen van wePresent zijn geen ingewikkelde infrastructuren nodig; deze kunnen overal geïnstalleerd worden.

Snel in gebruik te nemen 
Doordat het op zichzelf staande oplossingen zijn sluit je deze aan op de stroom, maakt contact met het netwerk en je bent klaar.

Mobiel
De oplossingen zijn compact en licht, dus je kan ze makkelijk meenemen om op locatie te presenteren. Iedereen kan deelnemen De oplossingen van wePresent ondersteunen meerdere gebruikers, dus kunnen ook groepen mensen de presentatie volgen.

OS-onafhankelijk
Welk besturingssysteem iemand ook gebruikt, wePresent ondersteunt elk systeem: van Windows tot OSX, en van iOS tot Android.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie