Barbara de Loor nieuwe presentatrice Nederland in Beweging

Barbara de Loor nieuwe presentatrice Nederland in Beweging

Redactie Baaz

Oud-schaatsster Barbara de Loor is vanaf maandag 4 september naast Duco Bauwens te zien als nieuwe presentatrice van het populaire MAX-programma Nederland in Beweging. Zij volgt daarmee Olga Commandeur op die april jl. aangaf na 23 jaar te stoppen met het populaire ochtendprogramma.

Barbara

Directeur Jan Slagter: “We zijn heel blij dat Barbara komend seizoen Nederland in Beweging presenteert. Het is voor jong en oud belangrijk om in beweging te blijven en met de komst van Barbara weet ik zeker dat Nederland van de bank afkomt om de oefeningen te doen.”

Barbara de Loor kijkt enorm uit naar deze stap: “Ik heb er onwijs veel zin in. Het presenteren van Nederland in Beweging sluit perfect aan op het werk dat ik doe sinds ik ben gestopt met schaatsen: het in beweging brengen van mensen, van jong tot oud. Binnenkort zijn de opnames en Duco en ik zijn druk bezig met het bedenken van oefeningen. Dan realiseer ik me wat er allemaal bij komt kijken. In dat kwartiertje wil je het zo goed mogelijk doen: de oefeningen moeten voor iedereen uit te voeren zijn, zowel staand als soms met gebruik van een stoel, en je wil alle spiergroepen aandacht geven. Ik verwacht dat de kijker er net zoveel plezier aan gaat beleven als ik nu al doe!”

Barbara is bekend als schaatsster, ze was in 2005 wereldkampioen op de 1000 meter. Na haar professionele schaatscarrière presenteerde ze een aantal tv-programma’s. Ze is tevens ambassadeur voor IT4Kids en Spieren voor Spieren.

Vanmiddag om 17.10 uur zijn Duco en Barbara te gast in Tijd voor MAX en vertellen ze meer over hun plannen voor Nederland in Beweging.

Nederland in Beweging
Vanaf maandag 4 september
Elke werkdag om 10.15 uur bij MAX op NPO 1
Presentatie: Duco Bauwens en Barbara de Loor

MAX-programma’s terugkijken of luisteren? Dat kan via MAX Vandaag. 

Facebook Twitter Instagram YouTube | LinkedIn

Lees ook: Midas Dekkers beschouwt De Seizoenen in nieuwe MAX-serie | Baaz.nl

Lees ook: MAX: Reizen langs mooiste rivieren ter wereld | Baaz.nl

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie