Mascha de Rooij nieuwe presentatrice De Rijdende Rechter

Mascha de Rooij nieuwe presentatrice De Rijdende Rechter

Redactie Baaz

Mascha de Rooij is de nieuwe presentatrice van De Rijdende Rechter. Mr. John Reid blijft ook na de verhuizing van het programma van KRO-NCRV naar Omroep MAX aan het programma verbonden als rechter.

MAX-directeur Jan Slagter: "Mascha is al tien jaar een vaste waarde voor MAX. Tien jaar geleden begon ze een dag per week als presentatrice bij Hallo Nederland en ze heeft zich ontwikkeld tot één van onze vaste gezichten. Zo presenteert ze MAX Geheugentrainer, de bloemencorso’s en recent maakte ze de podcast Aan de zijde van de Prins over prins Carnaval in Breda. En nu gaat ze De Rijdende Rechter presenteren, een belangrijk programma voor MAX. Ik verheug me daar zeer op.” 

“Ik heb veel zin in om dit mooie programma te presenteren en samen te werken met mr. John Reid", vertelt Mascha de Rooij. "In De Rijdende Rechter krijgen alle partijen de ruimte om hun zegje te doen. Ik hoop dat ik eraan kan bijdragen dat ze meer naar elkaar gaan luisteren om zo wat meer begrip te krijgen voor elkaars situatie.”

De Rijdende Rechter wordt later dit jaar uitgezonden bij MAX.

Over De Rijdende Rechter

In De Rijdende Rechter worden conflicten voorgelegd aan rechter mr. John Reid. Hij gaat samen met zijn team altijd persoonlijk langs om poolshoogte te nemen. In het programma volgt ook een bindende uitspraak. De Rijdende Rechter helpt bij conflicten over een verbouwing, onduidelijke erfgrens, overlast van bomen, bij hoog opgelopen burenruzies of een conflict binnen de Vereniging van Eigenaren (VvE). Maar ook familievetes, consumentenzaken en onenigheid over recht van overpad komen aan bod.

Mensen die een zaak willen aandragen voor De Rijdende Rechter kunnen zich aanmelden via deze website

De Rijdende Rechter wordt in opdracht van Omroep MAX geproduceerd door IDTV.

MAX-programma’s terugkijken of -luisteren? Dat kan via MAX Vandaag

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie