Banking Circle biedt betalingsbedrijven concurrentievoordeel met ondersteuning voor de Poolse markt

Banking Circle biedt betalingsbedrijven concurrentievoordeel met ondersteuning voor de Poolse markt

Redactie Baaz

Banking Circle, de gelicenseerde betalingsbank, heeft zijn aanbod van betalingsmogelijkheden voor de Poolse markt uitgebreid met lokale virtuele IBAN-rekeningen voor automatische incasso’s. Payment service providers kunnen ondernemers die zich op de Poolse markt richten daardoor nu onbeperkte virtuele IBAN-rekeningen aanbieden. Betalingen worden daarbij lokaal geïnd in Polen. Dit biedt aanzienlijke voordelen qua vereffening, snelheid en kosten.

Opbrengsten in lokale valuta innen

Betaalinstellingen kunnen een beroep doen op Banking Circle om unieke virtuele IBAN-rekeningen op naam van de handelaar aan te bieden voor automatische incasso’s in de valuta van de koper. Ondernemers kunnen daarmee hun opbrengsten in de lokale valuta innen en de regie over koerswissels in handen nemen.

Met de toevoeging van ondersteuning voor betalingen in de Poolse valuta Poolse zloty (PLN) helpt Banking Circle betaalinstellingen met het uitbreiden van hun klantenpropositie. Virtuele IBAN-rekeningen kunnen snel en in groten getale worden aangemaakt en al even snel aan ondernemers worden toegekend. Er kunnen tot 25 valuta’s aan één rekeningnummer worden gekoppeld om lokale vereffening en betalingsmogelijkheden te bieden, waaronder FPS, SEPA en automatische incasso’s in zloty’s.

Laust Bertelsen: “Betaalinstellingen die ondernemers bedienen die hun pijlen op de Poolse markt richten kunnen een beroep doen op deze nieuwe oplossing om hun klantenpropositie uit te breiden. Onze virtuele IBAN-rekeningen in lokale valuta’s bieden payment service providers en handelaars een eenvoudige en unieke betaling- en vereffeningsoplossing. Dit maakt een einde aan obstakels voor de internationale transacties, zodat ondernemers hun activiteiten naar andere landen kunnen uitbreiden.”

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie