Baaz Business Radio #3 gemist? Luister terug!

Baaz Business Radio #3 gemist? Luister terug!

Redactie Baaz

Baaz Business Radio: het maandelijks terugkerende radioprogramma staat bomvol ondernemersnieuws, interviews met zowel marktleiders als start- en scale-ups. Gemist? Geen punt. Elke uitzending luister je online terug.

YoungCapital

Afgelopen vrijdag ontvingen we Ineke Kooistra, CEO van YoungCapital, voor een uitgebreid gesprek over modern leiderschap, het werken met en stimuleren van jongeren en YoungCapital's Recruitment Guide; een schat aan informatie over werving, selectie en management. Het mag geen verrassing heten, maar haar ervaringen en de bevindingen van de Recruitment Guide zijn breed toepasbaar voor het managen en ondernemen binnen een MKB.

Liever lezen? Het volledige interview met Ineke Kooistra vind je eveneens in Baaz Magazine.

NETGEAR

Arend Karssies, Regional Director Benelux bij NETGEAR, vertelde over de afgelopen en opkomende IT- en businesstrends, vanuit zijn doorgewinterde zakelijke oogpunt. Eveneens bespreken financiële technologie en zelfsturend rijden in de Best of Baaz: artikelen waarin de kansrijkste onderwerpen aan bod komen – onderwerpen waarmee jij een volgend idee realiseert, of lopend project perfectioneert. 

Baaz Business Radio

Uitzending zijn uiterlijk een dag na uitzending (elke tweede vrijdag van de maand) te beluisteren op Soundcloud. Van Mark Appel (Marketing Director bij Exact) tot het recente gesprek met Ineke Kooistra: online bieden we een doorlopende kijk in de dagelijkse bezigheden en inzichten van dé Nederlandse businesstop. 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie