Apollo Tyres start Europese marketingcampagne Ultrac Pro met reclamebord op Piccadilly Circus

Apollo Tyres start Europese marketingcampagne Ultrac Pro met reclamebord op Piccadilly Circus

Redactie Baaz

Apollo Tyres heeft een uitgebreide pan-Europese out-of-home (OOH) marketingcampagne gestart voor de gloednieuwe Vredestein Ultrac Pro ultra-ultra-high-performance zomerband. De campagne begon met een spectaculaire 3D-effect-animatie op het iconische Piccadilly Lights-reclamebord op Piccadilly Circus in Londen, waarin de unieke prestaties en comfortkenmerken van de band werden benadrukt.

De animatie is 24 uur per dag te zien en op het volledige digitale Piccadilly Circus-reclamebord, het grootste digitale reclamescherm in Europa.

De campagne is deze maand ook zichtbaar via digitale en statische 3D-OOH-installaties in grote steden in Europa, waaronder Amsterdam, Antwerpen, Barcelona, Milaan, München, Parijs en Wenen. Deze strategische plekken, waaronder een display van 146 meter lang naast een snelweg tussen Amsterdam en Utrecht, zijn ontworpen om de zichtbaarheid van het merk te maximaliseren en nieuwe en bestaande klanten aan te trekken. De campagne is opgezet door het interne marketingteam van Apollo Tyres, ondersteund door Essence Mediacom.

Apollo Tyres heeft de afgelopen jaren zijn marketingactiviteiten voor het merk personenautobanden van Vredestein versterkt, met name door sponsoring van belangrijke sportevenementen. Het bedrijf is al lang sponsor van Manchester United Football Club en de iconische Mille Miglia klassiekerrally in Italië en werd onlangs Senior Sponsor van de FIS Alpine Ski World Cup.

Het vlaggenschip van Vredestein, de Ultrac Pro, biedt een ongeëvenaarde balans tussen geavanceerde rijeigenschappen en superieur rijcomfort en is geschikt voor sportwagens, supercars en hoogwaardige sedans, hatchbacks en SUV's.

Nicolas Lescastreyres, Marketing Director - Europe bij Apollo Tyres, zei: "Deze dynamische en meeslepende virtuele reclamecampagne laat onze toewijding zien aan innovatie en geeft ook onze ambities in Europa weer voor deze baanbrekende nieuwe band."

Ga voor meer informatie over de Ultrac Pro naar: https://www.vredestein.nl/car-suv-tyres/products/1973-ULTRAC-PRO.all/ 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie