Als beste versie van jezelf de zomer in

Als beste versie van jezelf de zomer in

Redactie Baaz

De zon begint zich steeds meer te laten zien en de korte broeken en shirts mogen weer uit de kast. Iedereen heeft veel zin in de zomer, na die ellendig lange periode met regen. Omdat het weer zo slecht is geweest, bestaat er een kans dat je je nog niet helemaal klaar voor de zomer voelt. Met de volgende drie tips, ga jij topfit en super zelfverzekerd deze zomer in.

Beweeg je lichaam

Als het lekker weer is laten we meer van onze huid zien en is het fijn om ook daadwerkelijk lekker in ons vel te zitten. Door te bewegen worden we bewezen gelukkiger. Ga dus lekker in de zon een grote wandeling maken door de mooie natuur, ga baantjes trekken in het zwembad, of meld je aan bij een sportschool. Regelmatige beweging zorgt ervoor dat je er niet alleen beter uit gaat zien, maar ook dat je je beter voelt.

Geniet van zomerse gerechten

De zomer is de perfecte tijd om te genieten van verfrissende en gezonde gerechten. Experimenteer met salades, gegrilde groenten en vers fruit. Organiseer een barbecue met vrienden en familie, of bezoek een lokaal restaurant dat gespecialiseerd is in zomerse gerechten. Vergeet de verfrissende drankjes niet, zoals ijsthee, limonade of een verkoelend biertje.

Zit lekker in je vel

Met de zomer willen we er allemaal op ons best uitzien. Vakanties zijn toch vaak een beetje ‘zien en gezien worden’, net als andere zomeractiviteiten zoals feestjes, festivals en braderieën. Ben je bijvoorbeeld onzeker over overmatige transpiratie, je kaaklijn, je neus of iets anders, kun je dat laten aanpakken bij een cosmetische kliniek. Je kunt daar voor veel esthetische behandelingen terecht. Omdat zij staan voor een natuurlijk resultaat wat eigenlijk niet opvalt, zit je bij hen aan het juiste adres om je onzekerheden weg te halen. Zo kun jij met nieuw gevonden zelfverzekerdheid de zomer in!

Verzorg je lichaam

De winterdip kun je het beste van je afschudden door helemaal tot rust te komen. Trakteer jezelf op een dagje spa, of boek een weekend spa met een partner of vriend. Lekker in de sauna en daarna een verkoelende duik in een zwembad. Als je dan weer thuis komt ben je helemaal opgeladen voor de zomer.

Geniet van de zomerse activiteiten

De zomer is een geweldige tijd om te genieten van allerlei buitenactiviteiten. Maak een lijst met leuke dingen die je wilt doen, zoals een picknick in het park, een dagje naar het strand, of een wandeling in de natuur. Betrek vrienden en familie erbij voor extra gezelligheid. Zorg ervoor dat je voldoende water drinkt en gebruik zonnebrandcrème om verbranding te voorkomen.

Ververs je garderobe

Niets geeft meer een zomers gevoel dan een nieuwe, luchtige garderobe. Ga op zoek naar lichte stoffen, vrolijke kleuren en zomerse prints. Investeer in een paar nieuwe zomeroutfits die je zelfverzekerd en stralend doen voelen. Vergeet accessoires zoals een zonnebril, een strohoed of een leuke tas niet. Een vernieuwde garderobe kan wonderen doen voor je humeur en zelfvertrouwen.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie