Acer onthult nieuwe reeks Vero laserprojectors voor home entertainment

Acer onthult nieuwe reeks Vero laserprojectors voor home entertainment

Redactie Baaz

Vero HL68-serie met de slimme Acer Vero HL6810ATV-projector met een geïntegreerde Android TV-dongle

Twee nieuwe laserprojectors uit de Acer Vero HL68-serie leveren 4K UHD-resolutie, helderheid van 4000 ANSI lumen en HDR10-compatibiliteit waarmee entertainment nog indrukwekkender en leuker wordt.

De projectors zijn ontworpen met oog voor het milieu en beschikken daarom over een kwikvrije, hybride laser/led-lichtbron, een levensduur van gemiddeld 30.000 uur[1], tot 48%[2] aan energiebesparende efficiëntie en de behuizing bevat 50% PCR-plastic (Post-Consumer Recycled).

De slimme Acer Vero HL6810ATV-projector heeft een geïntegreerde Android TV[3,4]-dongle voor directe toegang tot populaire streamingplatforms en -applicaties.

[1] De daadwerkelijke bedrijfsduur van een projectorlamp varieert per model en/of regio, bedrijfsomstandigheden en gebruikspatronen.

[2] In vergelijking met projectors met lamp met vergelijkbaar helderheidsniveau.

[3] De Android TV-dongle moet nog worden geplaatst. De dongle wordt standaard meegeleverd.

[4] Dit model ondersteunt Android TV via een dongle die Acer meelevert, maar het is belangrijk te onthouden dat de Android-service niet wordt ontwikkeld, noch wordt onderhouden door Acer. Het gebruik van Android TV en alle bijbehorende apps of services van derden is daarom onderworpen aan voorwaarden van Google en andere app-ontwikkelaars.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie