9x Ideeën voor relatiegeschenken voor de feestdagen

9x Ideeën voor relatiegeschenken voor de feestdagen

Redactie Baaz

Met de feestdagen op komst is het de hoogste tijd om opzoek te gaan naar passende relatiegeschenken. Vergeet vooral je partners en klanten niet te bedanken met behulp van een passend relatiegeschenk. De feestdagen zijn namelijk een tijd om te geven. Blik terug op een succesvol jaar. Relatiegeschenken zijn een mooie manier om je loyaliteit en dankbaarheid te tonen.

Een bedrukte fles wijn of champagne

Een klassiek cadeau wat altijd goed is. Je zult de plank niet misslaan. Geef een persoonlijke touch aan je relatiegeschenk door je fles drank te bedrukken. Een fles bubbels is natuurlijk een zeer feestelijk cadeau voor het nieuwe jaar.

Boeken

Een boek cadeau geven is eigenlijk altijd een goede keuze. Vooral als het boek onderwerpen behandeld die betrekking hebben op hun vakgebied. Een andere optie is om een boek te geven over de locatie of de interesses van de klant. Een boek met een mooie omslag zien er prachtig uit op kantoor. Een andere manier om het boek onvergetelijk te maken is door een persoonlijk bericht aan de binnenkant van de kaft te schrijven.

Cadeaubonnen

Een cadeau wat altijd van pas komt is de cadeaubon. Ze worden dan ook altijd goed ontvangen tijdens de feestdagen. Kies een cadeaubon voor een grote winkelketen en je hebt het ideale geschenk. Je kunt het tevens combineren met een ander cadeau. Een mooie fles wijn gaat goed samen met een cadeaubon voor een luxe voedingswinkel.

Een etentje in een luxe restaurant

Verras je relaties met een reservering in een luxe restaurant. Het is een leuke manier om je klanten te verwennen. Het biedt je klanten een mooi moment om bij te komen na een jaar hard werken. Bovendien is het een heel origineel cadeau wat zeker in de smaak valt.

Gepersonaliseerde mokken en koffiebekers

Iets wat altijd van pas komt op kantoor zijn koffiebekers en mokken. Bedruk de bekers met het logo van je bedrijf en je relaties zullen elke dag aan je denken. Het is helemaal leuk om van de bekers een compleet pakket te maken. Combineer het met ambachtelijke koffiebonen. Het is een prachtig cadeau om je klanten te laten zien dat je ze waardeert.

Tickets voor een sportwedstrijd

Een ervaring cadeau doen is zeker een originele manier om je dankbaarheid te tonen. Geef kaartjes voor een lokale sportwedstrijd cadeau bijvoorbeeld. Je klanten kunnen er een teamuitje van maken wat ze nooit zullen vergeten. Tijdens de wedstrijd is het mogelijk om te wedden op sport om te kijken welke werknemer het beste de uitslag kan voorspellen. Een vriendschappelijke weddenschap kan immers nooit kwaad en maakt het uitje alleen maar spannender.

Een plant voor op kantoor

Een mooie kantoorplant die gemakkelijk te verzorgen is, is een geschikt relatiegeschenk. Je klanten zullen zeker blij zijn met dit attente geschenk. Bovendien ziet een groene plant er prachtig uit en je klanten zullen er jaren plezier van hebben. Het is als het ware een symbolisch cadeau waarmee je toont dat je jarenlang in deze zakelijke relatie hebt geïnvesteerd.

Bordspellen

Het spelen van bordspellen op kantoor zorgt voor ontspanning en versterkt het teamverband. Daarom is het zeker geen slecht idee om een bordspel cadeau te doen. Het is helemaal mooi om een zeldzaam of een op maat gemaakt bordspel te geven.

De verpakking van je relatiegeschenken

Vergeet het cadeau voor je klanten overigens niet mooi in te pakken. Een speciale geschenkdoos is heel geschikt. Daarbij kun je ze met van alles vullen. Denk hierbij aan eten, drinken, accessoires en andere items met het logo van je bedrijf. Daarnaast is het belangrijk dat je een kaartje toegevoegd aan het geschenk. Op deze manier weet de ontvanger wie ze moeten bedanken.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie