10 jonge ondernemers pitchen businessidee tijdens eerste Start Up Day
10 jongeren in de leeftijd van 15 t/m 21 jaar, krijgen de mogelijkheid hun businessidee te pitchen bij Rockstart tijdens Start Up Day

10 jonge ondernemers pitchen businessidee tijdens eerste Start Up Day

Redactie Baaz

Op 23 mei krijgen 10 jongeren, in de leeftijd van 15 t/m 21 jaar, de mogelijkheid hun businessidee te pitchen bij Rockstart tijdens Start Up Day. Dit initiatief helpt hen op weg om de eerste stappen te maken op weg naar succesvol ondernemerschap. Ook Baaz Magazine is als officieel mediapartner aanwezig op dit evenement.

In de moderne digitale wereld gaat het steeds meer om het ontwikkelen van talent en persoonlijkheid in plaats van harde skills. De jongste generatie heeft dit haarfijn in de gaten. Zij gaan niet meer alleen uit van het reguliere onderwijstraject van middelbare school, studie, stage en eerste baan, maar trekken daarnaast hun eigen plan. Deze eigenwijze generatie wil snel zelf aan het roer staan van hun toekomst en is ondernemender dan ooit. Maar wat heb je nodig om je eigen bedrijf te realiseren?

Plek voor 10 pitchers op eerste Start Up Day

Een eerste stap naar een succesvolle onderneming en glansrijke carrière kun je nu zetten tijdens de nieuwe Start Up Day, een initiatief van TEDxYouth. Ben je in de leeftijd van 15 tot 21 jaar, dan krijg je de kans om je idee te presenteren aan een vakkundige jury en een zaal vol investeerders, ervaren ondernemers en jongeren. Tijdens deze middag draait alles om de vraag: Wat heb je als jonge ondernemer nodig om je businessidee of -plan te realiseren?

De jury bestaat uit:

  • Gregor Noltes, Business Developer bij Rockstart 
  • Tim van Dam, Business Development KPN 
  • Thijl Klerkx, eigenaar Thijl.nl en succesvolle ondernemer van 19 jaar 
  • Peter Keijzer, directeur van L&DJ PR

Prijs

De jonge ondernemer die de pitches wint, ontvangt als prijs een brainstormsessie met drie leden van de jury ter waarde van 1500,- euro.

Deelnemen pitch

Jongeren in de leeftijd 15 t/m 21 jaar kunnen zich tot 18 mei opgeven voor de pitches. Iedere kandidaat met een idee wordt vooraf beoordeeld. Hieruit ontstaat een selectie van tien jongeren die pitchen tijdens de Start Up Day. Stuur je businessidee via het aanmeldformulier voor jonge ondernemers in. Voor deelname wordt een bijdrage van tien euro gevraagd. Jongeren die niet door de voorselectie komen, kunnen in de zaal plaats nemen. Er is plek voor dertig jonge ondernemers in de zaal. Voor meer informatie over de aanmelding, zie het aanmeldformulier voor jonge ondernemers.

Ervaren ondernemers

Ben je zelf ondernemer en ben je geïnteresseerd om de pitches van de jongeren bij te wonen? Klik dan hier voor meer informatie en om je eventueel aan te melden. Er is plek voor vijftig ondernemers in de zaal, dus wees er snel bij. Voor deelname wordt een bijdrage van tien euro gevraagd.

Start Up Day

Datum en tijd: vrijdag 23 mei, aanvang 13:00 uur, afsluiting 20:00 uur
Locatie: Rockstart, Herengracht 182, 1016 BR Amsterdam

Ga voor het volledige programma hierheen. 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie