Over WINMAG Pro magazine

Voor de zakelijke computergebruiker, specifiek de kenniswerker in het MKB, bevat WINMAG Pro iedere editie een indrukwekkend pakket aan informatie, reviews, analyses en achtergrondverhalen.

WINMAG Pro magazine

Adres: Delftweg 147
Postcode: 2289 BD
Provincie: Zuid-Holland
Land: Nederland

Website:

Al twintig jaar een gevestigde naam onder de directie en het management in het midden- en kleinbedrijf. Is dit uw doelgroep? Dan is WINMAG Pro een zeer geschikt magazine voor uw mediacampagne. Niet voor niets heeft deze uitgave een hoge leesdichtheid, een hoog bereik en een goede naslagfunctie. Iedere editie biedt de lezer dan ook veel informatie over veilig computergebruik, (webgebaseerde) bedrijfstoepassingen, notebooks, mobiel werken, opleidingen en soft- en hardware.

Vaste rubrieken

 • Talk!

  Iedere rubriek opent met een Talk! (interview) die qua onderwerp aansluit op de rubriek

 • Kantoor

  Alle hardware voor op kantoor, zoals printers, monitoren en NAS-stations

 • Online

  Alles over webdiensten, cloud computing, e-commerce en server based computing

 • Het Nieuwe Werken

  HNW is allang geen hype meer, het heeft de manier van werken voor velen definitief veranderd. In deze rurbiek wijzen we de juiste ict-tools aan om dit mogelijk te maken

 • Mobiel

  Alles voor mobiele productiviteit. Het laatste nieuws over smartphones, tablets, mobiele besturingssystemen en laptops

 • Software & Security

  Alles over digitale veiligheid en softwaretools. Firewalls, security suites, eHRM, boekhoudsoftware, crm, kantoorsuites etc.

 • Apple Totaal

   

  Besprekingen en ontwikkelingen over Apple en het gebruik ervan in mkb-ondernemingen

 • Analyse

  Iedere editie bevat messcherpe analyses

Website winmagpro.nl

Hiermee kan de computergebruiker op elk gewenst moment van de dag op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen op ictgebied. Ook biedt de website continu het laatste nieuws aan via een RSS-kanaal. De website trekt gemiddeld meer dan 42.000 bezoekers per maand, met een aantal pageviews van meer dan 59.000. Ruim 70% van de lezers is ook regelmatig te vinden op de website.

Voor adverteerders is de website een goede keuze voor media exposure. De website wordt ook door mensen bezocht die het magazine niet lezen. Dus een combinatie van beide media resulteert dan ook in een hoger bereik.