Zo krijg je zakelijk gezien meer uit jouw dag

Zo krijg je zakelijk gezien meer uit jouw dag

Redactie Baaz

Zakelijk meer uit je dag halen? Zo doe je dat

Ben je ondernemer en wil je zakelijk gezien meer uit jouw dag halen? Er zijn diverse manieren om op zakelijk vlak meer te bereiken op een dag. Denk bijvoorbeeld aan eerder opstaan of het volgen van een training timemanagement. Wij zochten uit hoe je als ondernemer zakelijk gezien meer uit je dag kunt halen en hebben de beste tips voor je op een rijtje gezet. Lees snel verder en ontdek onze handige tips.

Volg een timemanagement training

Door een timemanagement training te volgen, leer je om op een realistische wijze te kijken naar de planningen die je maakt en de werkzaamheden die je verricht. Je leert tijdig jouw grenzen aan te geven als je iets niet kunt of wilt doen. Hierdoor zal je minder stress ervaren, werkzaamheden sneller kunnen afronden en meer plezier beleven aan jouw onderneming.

Sta vroeger op dan normaal

Als je eerder opstaat dan je normaal doet, zal je je meteen productief voelen. Je zal hier meer tijd mee winnen, waardoor je dag langer aanvoelt dan normaal. Zorg er wel voor dat je de dag van tevoren op tijd naar bed gaat, zodat je niet de volgende dag te moe bent om te werken.

Begin je dag met iets constructiefs

Zorg ervoor dat je de dag met iets constructiefs begint. Wat precies constructief is, kan verschillen. Zo zijn er mensen die graag mediteren of gaan hardlopen voordat ze beginnen met hun dag. Het kan ook helpen om de dag te beginnen met iets nuttigs voor je werk, zoals het schrijven van een artikel. Je maakt zo al een mooi begin aan jouw to do list.

Kook van tevoren

Wat je ook kunt doen om tijd te winnen, is om de dag voordat je weer begint met werken te koken in grote hoeveelheden. Maak verschillende maaltijden die je in kunt vriezen. Zo kun je de volgende dag een maaltijd pakken die je pas zelf gemaakt hebt en hoef je pas na enkele dagen weer te koken.

Plan je dag de avond van tevoren

Zorg ervoor dat je de avond van tevoren de tijd neemt om de afgelopen dag door te nemen en schrijf op wat je de volgende dag graag zou willen doen. Noteer minimaal 1 tot 3 belangrijke taken. Zo hoef je de volgende dag niet meer lang na te denken over de taken die je wilt/moet doen en kun je meteen beginnen met jouw werkzaamheden. 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie