Zakelijk parkeren rondom Duitse luchthavens

Zakelijk parkeren rondom Duitse luchthavens

Redactie Baaz

Sinds de komst van het internet wordt er steeds vaker zaken gedaan met het buitenland. Dat is logisch, want je belt, mailt of chat praktisch zonder vertraging met iedereen over heel de wereld. De afstandelijke grenzen vervagen. En de komst van innovaties als 5G vertroebelen die lijnen nog meer. Ondanks de ontwikkelingen op het gebied van telecommunicatie, zijn er veel zaken die je liever niet digitaal afhandelt. En wat moet je dan? Op het vliegtuig stappen.

Vliegen naar je zakenpartner

Vliegen is een tijdsefficiënte manier van reizen, maar in sommige gevallen ook een prijzige manier van reizen. Gelukkig is er een manier om te besparen op je vliegtickets. Het antwoordt? Vliegen via Duitsland.

Velen Nederlanders kiezen er al voor om te vliegen vanaf Duitsland. Het is goedkoper en voor veel Nederlanders dichtbij. Vooral de luchthavens aan de grens zijn populair onder de Nederlanders. Vliegen vanaf Duitsland is niets nieuws en de luchthavens weten ook dat er veel (zakelijke) Nederlanders via Duitsland vliegen.

De populairste luchthavens voor Nederlanders zijn: Düsseldorf airport, Weeze airport en Keulen airport.

Zakelijk parkeren bij luchthaven Düsseldorf is goed geregeld. De parkeerplekken zijn vlak bij de terminal en 17.000 van de 20.000 parkeerplaatsen zijn overdekt. Zakelijk parkeren bij Weeze airport is net zo goed geregeld.

Plan je reis

Als je vliegtickets hebt aangeschaft dan is er nog slechts één ding dat gebeurt moet worden en dat is het plannen van de reis. Het maakt niet uit of jet per auto of taxi gaat: met een route planner is de heen- en terugreis van en naar het vliegveld zo geregeld.

Besluit je om met je eigen vervoer te gaan houdt dan hier rekening mee.
 

  • Zakelijk parkeren Bremen airport: vliegt voornamelijk op Europa, Azië en Noord-Afrika; heeft een gratis shuttle service en het airport ligt in de buurt van het stadscentrum.
  • Zakelijk parkeren Frankfurt am Main: biedt speciale zakelijke tarieven. De business parking is dicht bij de terminals en als je het online boekt, krijg je gegarandeerd een plek.
  • Zakelijk parkeren Hamburg airport: heeft speciale aanbiedingen voor frequente vliegers en voor zakelijke klanten. Je kunt bij Hamburg ervoor kiezen om een factuur te krijgen. Je kunt de auto parkeren en de facturatie wordt automatisch gedaan.
  • Zakelijk parkeren München airport: ook München heeft speciale prijzen voor zakelijke vliegers. München airport is ook een van de meest bevlogen airport door zakelijke vliegers.
  • Zakelijk parkeren Keulen airport: heeft een grote airport business lounge waar veel wordt genetwerkt. De business parking is in de buurt van de terminals en ook hier kun je speciale regelingen treffen.

Kortom: er zijn genoeg redenen om te vliegen via Duitsland. Het is niet alleen goedkoper, maar ze hebben vaak speciale business aanbiedingen. Daarnaast hebben de Duitse vluchthavens vaak ook gunstige parkeergelegenheden tegen een eerlijke prijs. Dus de volgende keer dat je zakelijke gaat vliegen, overweeg het dan om via Duitsland te gaan.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie