WhatsApp Business voor iPhone: download hier

WhatsApp Business voor iPhone: download hier

Redactie Baaz
Voor Android bestond de app al wat langer, maar binnen enkele weken komt WhatsApp Business voor iPhone eveneens uit. De applicatie is zeer binnenkort in Nederland te downloaden.

Whatsapp Business voor iPhone gelanceerd

Whatsapp Business voor iPhone werd vandaag officieel gelanceerd in de Verenigde Staten, Duitsland, Brazilië, het Verenigd Koninkrijk, Mexico, Indonesië en India. Het social medium is ruim een jaar bezig geweest met de ontwikkeling en bouw van de app. WhatsApp geeft aan dat de app in de komende weken wereldwijd wordt uitgerold. 

Speciaal bedoeld voor kleinere bedrijven

Whatsapp Business is speciaal bedoeld voor kleinere bedrijven. Ondernemers kunnen een bedrijfsprofiel aanmaken, waardoor zij makkelijker in contact komen met klanten. Bovendien biedt de app de mogelijkheid om kant-en-klare antwoorden te versturen op veelgestelde vragen of om een begroeting of een afwezigheidsbericht in te stellen. Overigens is het voor ondernemers mogelijk om deze naast de gewone WhatsApp-versie te gebruiken.

LEES OOK: Sollicitanten laten WhatsAppen met medewerkers: het werkt!

Whatsapp Business voor iPhone downloaden

WhatsApp Business voor iPhone komt één van deze weken dus richting Nederland en is gratis te downloaden. Houdt de website in de gaten, zodat je WhatsApp Business direct kunt downloaden. Benieuwd naar de Android-app? Deze is sinds januari 2018 al te downloaden.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie