We.Stream connectiviteitsoplossing voor zakelijk reizigers

We.Stream connectiviteitsoplossing voor zakelijk reizigers

Redactie Baaz

De startup We.Stream presenteert haar connectiviteitsoplossing voor zakenreizigers op het Holland Paviljoen tijdens het Mobile World Congress in Barcelona.

Met We.Stream kunnen reizigers veilig en onbeperkt internetten in meer dan 100 landen wereldwijd. Joachim de Wild, CO-CEO van We.Stream licht toe welke problemen reizigers ondervinden en hoe We.Stream hiervoor een oplossing biedt: 'Het gebruik van internet via een smartphone, tablet of laptop in andere continenten, gaat vaak gepaard met hoge roamingkosten. Veel mensen maken daarom in het buitenland gebruik van publieke WiFi-hotspots. Maar publieke WiFi-netwerken worden door hackers steeds vaker gebruikt om gegevens te onderscheppen.' Joachim: 'Met We.Stream hebben reizigers, dankzij de ingebouwde VPN-laag, altijd en overal een eigen veilige en betaalbare mobiele WiFi-hotspot op zak.'

Sky Sports eerste internationale klant

We.Stream werd vorige maand groots gelanceerd tijdens CES 2018 in Las Vegas. Naar aanleiding van deze lancering heeft We.Stream al diverse overeenkomsten gesloten, met meerdere klanten en partners over de hele wereld. Sky Sports, de grootste broadcaster van sportevenementen in Engeland rust haar productiestaf uit met We.Stream, om overal en altijd een veilige internetverbinding te garanderen.

We.Stream is een nieuw initiatief van Mondicon, dat internationaal mobiele dataoplossingen op maat biedt. Tijdens de CES in Las Vegas ontving We.Stream al meerdere prestigieuze awards, inclusief de CES Innovation Award in de categorie Mobile Computing, de Tech Award van ‘Most eye-catching product of CES 2018’ en de PC Pro ‘Best of CES 2018’ award. We.Stream heeft vestigingen in Aalsmeer en in Santa Monica, VS.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie