Website wil zelfstandige ondernemer kantoor uit handen nemen

Redactie Baaz
MijnOnlinekantoor.nl biedt aan zelfstandige ondernemers een kantoor op afstand. Het bedrijf biedt dienstverlening aan in vier productgroepen: secretarieel, financieel, personeel en advies & ondersteuning.
MijnOnlinekantoor.nl zegt de professionele kantoororganisatie van een kleine ondernemer uit handen te kunnen nemen. MijnOnlinekantoor.nl behandelt bijvoorbeeld post, ondersteunt bij de boekhouding of zorgt voor betere bereikbaarheid. Ieder bedrijf krijgt volgens de initiatiefnemer een oplossing op maat aangeboden.

Directeur en initiatiefnemer Martin van der Linden: Vanuit mijn ervaring in het verleden als Interim- en Crisismanager merkte ik al langere tijd dat ondernemers zich ergeren aan de hoeveelheid tijd die ze kwijt zijn aan postafhandeling, het invullen van formulieren, de boekhouding en andere rompslomp die komt kijken bij het runnen van je eigen bedrijf. MijnOnlinekantoor.nl neemt dit allemaal uit handen zodat de ondernemer zich weer kan richten op datgene waar hij goed in is, namelijk het uitbouwen van zijn bedrijf.

Het nieuwe concept is op 1 oktober gelanceerd. Men kan de eerste maand gratis en vrijblijvend gebruik maken van de diensten.
Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie