Webshopsmachine bouwt tot 99 winkels tegelijk

Redactie Baaz
Vandaag is de webwinkelmachine RightClick Launch gelanceerd. Met deze methode kunnen retailers, franchisers en distributeurs in n klap tot negenennegentig webshops genereren.
WebArchitects, leverancier van het RightClick E-business-platform, heeft een nieuwe methode in de aanbieding om webwinkels te creren en te beheren: de webwinkelmachine RightClick Launch.
Bijzonder aan de winkelgenerator is dat het meerdere webshops tegelijk kan aanmaken. Wie zit daar op te wachten? Retails, franchisers en distributeurs, denk WebArchitects.

Jeroen van der Geest, oprichter en directeur van WebArchitects: RightClick Launch zorgt ervoor dat legio webwinkels in een handomdraai gecreerd en gexploiteerd kunnen worden. Dit biedt retailers, franchisers en distributeurs oneindig veel mogelijkheden om de relatie met consumenten en zakelijke klanten te versterken en meer diepgang te geven. Verregaande automatisering en koppelingen met systemen van derden heeft als effect dat processen minder tijdrovend en arbeidsintensief worden. Het beheer- en gebruiksgemak zijn voor beide partijen ongekend groot. Bedrijven kunnen vanaf elke locatie en op elk gewenst moment via internet aan de webwinkel werken en dat maakt het beheer n dienstverlening bijzonder snel en efficint.
Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie