Wat is de toekomst van crowdfunding? Zoek het uit op Crowdfundingday 2015

Wat is de toekomst van crowdfunding? Zoek het uit op Crowdfundingday 2015

Redactie Baaz

Crowdfunding is de afgelopen jaren uitgegroeid van kleinschalig initiatief tot een heuse miljardenindustrie. Dit vraagt om een andere aanpak van financiers, ondernemers, accountants en adviseurs. Op 12 mei kun je tijdens de Crowdfunding Day meer leren over deze nieuwe manier van financieren.

Naast presentaties van crowdfundingplatforms en workshops voor ondernemers worden tijdens het evenement in de Amsterdam Arena de Crowdfunding Awards uitgereikt voor de beste crowdfundingcampagnes van het afgelopen jaar.

Sprekers zijn onder meer voorzitter van MKB Nederland Michaël van Straaten, secretaris-generaal van economische zaken Maarten Camps en de Amsterdamse wethouder Kajsa Ollongren. Vertegenwoordigers van bekende crowfundingcampagnes, onder wie Camille van Gestel van het Nederlandse WakaWaka en Felix Heinricy van het Duitse Protonet, zullen ook acte de présence geven. Verder zal op Crowdfunding Day de gecrowdfunde documentaire Capital C: the crowdfunding revolution zijn Nederlandse première beleven.

Aanmelden

Voor het evenement zijn 700 kaarten beschikbaar. Zie www.crowdfundingday.nl voor meer informatie.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie