Wat is de beste thuiswerkplek van Nederland?

Redactie Baaz

Oprichtster van de website TechGirl, Anke Horstman, gaat bij haar lezers thuis hun werkplek beoordelen. Dit doet ze in het kader van de Nationale Flexplek Test. Anke is een van de vijf juryleden van de derde editie van deze landelijke test. Vanwege COVID-19 is het thuiswerken nog belangrijker geworden. Steeds meer kantoorwerkers zoeken manieren om hun thuiswerkplek zo aangenaam en inspirerend mogelijk te maken. Het jurylid Anke Horstman zal langs deze thuiswerkplekken gaan om de mooiste, gezelligste of meest efficiënte werkplek van Nederland te vinden.

Opkomst van flexplekken en thuiswerkplekken

Structureel afscheid nemen van een vast kantoor, soms Het Nieuwe Werken genoemd, is al jaren een feit. Laptops en smartphones, maar bijvoorbeeld ook videobellen en opslag van gegevens in de ‘cloud’, maakt het samenwerken op afstand mogelijk. De kansen voor mobiel en flexibel werken nemen steeds meer toe. De mentaliteitsverandering rondom traditioneel op kantoor werken, is in tijden van de pandemie alleen maar toegenomen.

Waar het jurylid op zal letten

Anke Horstman (TechGirl) zal de thuiswerkplekken onder andere testen op een goed bureau voor een gezonde werkhouding, de WiFi signaalsterkte, rust en privacy voor videobellen en natuurlijk de koffie. Ook wordt gekeken naar creativiteit en inspiratie wat betreft de inrichting van de werkplek. Uiteraard worden de richtlijnen van het RIVM in acht genomen tijdens het testen van de thuiswerkplekken.

Wie nieuwsgierig is naar het creatieve en innovatieve inrichtingsvermogen van werkend Nederland, kan zich laten inspireren door de uitreiking van de Nationale Flexplek Test 2020. De winnaar van de tofste thuiswerkplek wint een ASUS laptop t.w.v. 1300 euro! Is jouw thuiswerkplek de mooiste, gezelligste of meest efficiënte werkplek van Nederland? Meedoen kan nog! Geef nu jouw werkplek op via de website.

Over de Nationale Flexplek Test

De Nationale Flexplek test is een initiatief van ASUS en wordt onder meer mogelijk gemaakt door BrightPensioen en Clipboard-Publishers. Het project wil professionals die niet aan een locatie gebonden zijn om hun werk uit te voeren, inzicht geven in effectief, efficiënt en prettig werken. Meer via http://www.flexplektest.nl/.

afbeelding van Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz

Redactie Baaz | Redactie