Wat draag jij naar een bijzondere gelegenheid?

Wat draag jij naar een bijzondere gelegenheid?

Redactie Baaz

Of het nu voor je werk of privé is, er zijn van die dagen dat je ‘op chique’ ergens moet verschijnen. Zeker als er veel vanaf hangt wil je natuurlijk goed voor de dag komen. Een belangrijk zakendiner waar hopelijk een mooie deal wordt gesloten of waar je goede contacten kunt opdoen om later je voordeel mee te doen. Daar wil je een goede indruk maken. Niet ordinair maar stijlvol. Niet goedkoop maar klasse die jouw persoonlijkheid benadrukt.

In het lang

Er zijn niet zo heel veel gelegenheden meer waar je per se in het lang moet. Zelfs op de rode loper kom je vaak nog wel weg met een jurk net over de knie. Maar soms ontkom je niet aan een lange jurk voor dames, zoals bij een chique diner waar de dames bij hun entree ook een mooie hoed dragen. Bij een lange jurk is het belangrijk dat je er goede schoenen bij kiest. Dat lijkt misschien niet zo, want als je jurk tot op de grond hangt zijn ze nauwelijks zichtbaar. Maar je maakt een enorme modeflater als een fotograaf nu net je schoenen op de kiek zet en je daar genadeloos op wordt afgebrand. Let dus altijd op het complete plaatje, niet alleen de jurk, maar ook de accessoires zijn belangrijk.

Ook in de winter kun je er charmant uitzien

Wanneer je naar een bijzondere gelegenheid gaat en het is hoogzomer dan hoef je je alleen maar druk te maken over je jurk. In de winter is het meestal toch echt te fris om zonder jas naar buiten te gaan. Als je dat per se wilt dan kun je natuurlijk thermische kleding onder je jurk dragen. Maar je lost het probleem ook heel simpel op met een mooie winterjas voor dames lang. Als je zo’n jas koopt, kies dan voor een neutrale kleur. Op die manier kun je hem prima combineren met verschillende outfits. Koop een winterjas bij voorkeur een maatje groter of kies voor een ruim model. Dan kun je hem ook zonder problemen aan als je een lekkere dikke trui draagt.

Online shoppen voor je winter garderobe

Online kun je volop inspiratie opdoen voor je nieuwe winter garderobe. Je kunt op je gemak kleuren, modellen en prijzen met elkaar vergelijken. Heb je je keuze gemaakt dan kun je direct online je bestelling doorgeven. Het voordeel is dat je kleding die je ‘op afstand’ koopt altijd terug mag sturen. Probeer echter wel de juiste maat te selecteren en koop niet zomaar lukraak kleren. Zo voorkom je dat er veel retour gestuurd moet worden. Kleding die teruggestuurd wordt, wordt vaak niet meer verkocht maar vernietigd. Dat is niet echt reclame voor je milieubewustzijn. Steeds meer bedrijven stoppen ook met de mogelijkheid om gratis bestelde artikelen terug te kunnen sturen. Dit moet een drempel zijn voor klanten om beter op te letten wat ze online kopen.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie