Voiceworks wordt 26e op ranglijst Deloitte Technology Fast50
Voiceworks verovert 26e plaats op ranglijst Deloitte Technology Fast50

Voiceworks wordt 26e op ranglijst Deloitte Technology Fast50

Redactie Baaz

Met een omzetgroei van 609 procent is Voiceworks, VoiP- en web-technologiespecialist, 26e geworden op de ranglijst van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven van de Deloitte Technology Fast50 2014.

Voiceworks is de hoogst gerankte telecompartij. De bedrijven die op de ranglijst staan, zijn geselecteerd op basis van hun omzetgroei over de afgelopen vijf jaar. In 2011 won Voiceworks de Fast50, in 2012 eindigde het bedrijf op de elfde plaats en in 2013 op de 32e plaats.

Strategie

Volgens Stijn Nijhuis, CEO van Voiceworks, is de stijging te danken aan hun strategie die geënt is op het continu doorvoeren van innovaties, de inzet van hun medewerkers en de loyaliteit van hun aangesloten partners.

Innovatie

Voiceworks probeert zichzelf steeds te vernieuwen. Het wil de bereikbaarheid van de zakelijke gebruiker verbeteren. De laatste voorbeelden hiervan zijn Managed UC en Contact Connect.

Dit jaar viert de verkiezing zijn vijftiende editie en de uitreiking van de awards vond plaats op vrijdag 31 oktober in Fabrique in Utrecht.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie